Gear, gadgets en lifestyle

Who’s the lucky b*stard!

Chocolat-addicts opgelet! Heb jij van de week meegedaan met de prijsvraag en mijn feestje ter ere van 1.000 facebookvolgers meegevierd? Check dan snel of jij de gelukkige winnaar bent!

Eigenlijk wil ik die drie repen niet weg geven. Ze zijn veel te lekker! Mijn favoriet is de pure met sinaasappel en rozemarijn. Maar ook de melk met drop en melk met banaan en walnoot zijn errug lekker. En dat wil wat zeggen voor iemand die eigenlijk niet van nootjes houdt…

Man o man, wat hebben jullie het me moeilijk gemaakt. Het was een nek aan nek race! Van de ene partywish lag ik slap van het lachen onder de tafel en de ander bezorgde me een brok in de keel. Maar deze wish bleef mij bij:

Mijn partywish voor jou is om ook op ‘donkere’, lege en stressvolle momenten de ‘licht’puntjes en positieve energie te vinden om 42,195km in Berlijn af te leggen met als resultaat een happy Andrea, een verdiend PR en natuurlijk een biertje en een Tony…

Anthe Veldhuis, jij bezorgde me een kippenvelmomentje. Dank je wel en alsjeblieft! De repen zijn voor jou! Ik neem even contact met je op, dan stuur ik de repen naar je toe als ik terug ben uit Berlijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!