Gear, gadgets en lifestyle

Wie gaat er naar de Gemert City Run?

Ik loop stiekem alvast een beetje op de feiten vooruit. In mei is de Gemert City Run mijn #EventoftheMonth en als je mee hebt gedaan aan de prijsvraag kun jij bij dit feestje aanwezig zijn!

[heading size=4 style=underline]Gemert City Run[/heading]Je kunt kiezen uit een 5 of 10 kilometer. Het parcours van de 5 kilometer voert je door en rond het centrum van Gemert, terwijl je met de 10 kilometer een lus buiten Gemert langs maakt met een blik op het omliggende groen. Er valt er veel te genieten in Gemert. De sfeer is waanzinnig en het mooie parcours voert je langs mooie plekjes, zoals de sfeervolle binnenstad met honderden supporters en het kasteel.
Met de starttijden in de avond en een dorpsfeest na afloop kun je tot in de late Brabantse uurtjes doorgaan. Dat belooft dus een boel Brabantse gezelligheid!

[heading size=4 style=underline]Wie wint?[/heading]Meegedaan met de prijsvraag? De winnaar gaat samen met een loopmaatje een gezellige avond beleven! Dan klinkt er nu tromgeroffel… Gefeliciteerd Mireille!

Da’s bijna een thuiswedstrijd Gemert, maar na ruim een jaar revalideren zou het dan toch super zijn om daar de 5/10 km te mogen lopen. Kom maar op met die gezelligheid!

Jij wint twee startbewijzen voor de Gemert City Run! Ik neem contact met je op voor de verdere afhandeling.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!