Gear, gadgets en lifestyle

Wie hebben genoeg lef?

Vier verschillende booters, vier totaal verschillende smaken en vier totaal verschillende belevingen… Wie hebben genoeg lef om deze boosters te mogen testen?

[heading size=4 style=underline]Lef boosters[/heading]Want wie winnen er het pakketje met de vier nieuwe smaken boosters van AH To Go? Ik mag vijf pakketjes weg geven, met daarin Green Goodness, Dr. Yellow, Pretty Purple en Orange Boost. De winnaars zijn

Alette Hofsteenge
Ik heb in juli gebungeejumped; 65 meter de diepte in terwijl ik behoorlijk hoogtevrees heb. De dag erna was ik schor. Maar zo trots dat ik het wel heb gedaan! Mijn volgende lefmoment zoek ik nog wat lef voor en misschien is die boost daar wel geschikt voor. Want wat als je bij een bedrijf werkte en daar werkt wel een erg leuke collega? Je weet verder helemaal niks en ondertussen is jouw contract afgelopen… dan moet je uiteindelijk misschien toch eens een briefje onder de ruitenwisser van zijn auto schuiven. Ik. Durf. Niet.

Joost van Loo
Mijn lefmoment? Dat ik jouw site lees ????. Om dat ik de toekomst te blijven doen moet ik wel onder invloed van die flesjes blijven hehehe

Maaike Leijs-Molenaar
Oke… mijn allergrootste lefmoment wordt vrijdag de 12de alweer 24 jaar… Ik besloot in 1991 om mijn allergrootste lefmoment te laten komen… Ik was 16 en koos voor mijn dochter en daarbij haar leven…. Volgende lefmoment was een paar jaar later toen ik besloot een single lady te worden en de opvoeding van mijn meisje (jonge vrouw) in mijn eentje te gaan doen… Heeft niets met sport of enge dingen te maken… mjah… hoe eng is het om op je 17de moeder te worden…..

Mari Anne
Vooruit. Ik ben benieuwd of de AH lekkerder sapjes kan maken dan ik. Mijn lef- cq leermoment? In ’n Mexicaans restaurant had ik pepertjes met roomkaas besteld die ik maar niet kreeg. Nogmaals besteld, ik kreeg een pepertje op een schaaltje en vol genot nam ik een mega hap. Slecht idee. Tranen met tuiten (ook van het lachen overigens) en rode koontjes. Chocolademelk heeft de boel geblust.

Karin Verbeek
Mijn grootste lefmoment.. Dat ik 3 jaar geleden voor mezelf heb gekozen en een scheiding heb aangevraagd! Nu weer volop aan het trainen en zeer snel mn eten op orde brengen en stoppen met roken!

Gefeliciteerd! Ik neem contact met jullie op voor jullie gewonnen pakketjes! Laten jullie wel even zien hoe jullie het er vanaf brengen?

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!