Gear, gadgets en lifestyle

Wie wint de Colours by the Sea startbewijzen?

Ok, ik ben vandaag jarig… (jippie… weer een jaar ouder…). Daarom is het juist zo leuk om iets weg te mogen geven! Afgelopen week liep de prijsvraag voor 2 startbewijzen van Colours by the Sea en dat leverde heel gevarieerde inzendingen op! Van ontroerend, tot lachspierverscheurend!

[heading size=4 style=underline]Kleur[/heading]Eén ding is duidelijk: ik zou graag meer startbewijzen weggeven, maar helaas heb ik er ‘maar’ twee beschikbaar. Dus waar ga ik de inzendingen dan in godesnaam op beoordelen? Eigenlijk kan dat maar op één manier. Ik vroeg jullie waarom jij wel wat kleur in je leven kunt gebruiken. Fotograferen, beschrijven, dichten, schilderen, jullie keuze! Maar een creatieve invulling heeft natuurlijk wel mijn voorkeur! Als ik er op mijn verjaardag dan ook nog van onder de tafel rol van het lachen, dan is voor mij de winnaar duidelijk…

[heading size=4 style=underline]And the winner is…[/heading]Colours by the Sea is een feestje en een schaterlach mag op zo’n dag absoluut niet ontbreken. Als iemand het voor elkaar krijg dat ik niet meer bij komt, ben ik verkocht. Daarom de volgende winnaar… Zielige parkiet Pierre, die zich groen en geel ergert aan zijn verenvachtje en in een depressie is geraakt. Noodzakelijk om hier actie in te ondernemen! Els gaat zich onderdompelen in de kleurenzee, zodat Pierre niet meer eenzaam en alleen gekleurd door het leven hoort te gaan! Gefeliciteerd Els! Ik neem contact met je op voor je gegevens!

De inzending van Els:

Ik heb een kleurrijk huisdier. Het is geen hond, het is geen kat, het is zelfs geen goudvis, maar een parkiet. Mijn parkiet luistert naar de naam Pierre. Tenminste.. alleen als hij zin heeft luistert hij er naar. Pierre is namelijk nogal een eigenwijze en ondeugende vogel. Het liefste brengt hij zijn dagen door met dingen van tafel gooien (de afstandsbediening, kaarsjes, de koektrommel etc.), woordjes zeggen (soms moet je creatief luisteren, maar dan hoor je bijna hele zinnen) en met zijn snavel tegen zijn spiegelbeeld slaan. Maar de laatste tijd merk ik dat deze dingen, de dingen die hij het liefst van al doet, hem geen plezier meer brengen. Hij doet het wel, maar eerder uit gewoonte dan uit passie, terwijl dat juist zo kenmerkend voor hem was.

Onlangs heb ik ontdekt dat Pierre depressief is. Dit komt omdat hem is opgevallen dat hij anders is dan zijn familie. En dan niet omdat hij in een kooi moet slapen of vogelzaad eet, maar omdat hij een andere huidskleur heeft. Hieraan ergert hij zich letterlijk groen en geel. Graag zou hij wat meer lijken op de rest.

Ik wil hem zo graag helpen, maar kan niks aan de kleur van zijn veren veranderen. Wat ik wel kan, is mijn kleur veranderen! Daar heb ik hulp bij nodig. Colours by the Sea is voor mij de uitgelezen kans om aan kleur te komen. Dolgraag zou ik daarom de 2 kaarten winnen. Dan neem ik ook de peetmoeder van Pierre mee, op wie hij dol is. Dan is het feest echt compleet. Alsjeblieft, help mij met het bestrijden van Pierre’s depressie. Geef mij kleur. Geef mij de colourrun.

Met uiteraard een foto van Pierre.
249689_521775607836777_881174261_n

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!