Gear, gadgets en lifestyle

Wie wint de startbewijzen voor Barts Media Run?

Wie wint de startbewijzen voor Barts Media Run en mag straks al bakstenend gooiend door het Mediapark rennen?

[heading size=4 style=underline]Barts Media Run[/heading]Altijd al eens een bezoekje aan het Mediapark willen brengen én dan ook nog eens door de decors rennen en bakstenen gooien? Zo lekker recalcitrant? Afgelopen week kun je twee startbewijzen winnen voor Barts Media Run. Bart de Graaff, wie kent hem niet? Op 25 mei is het al weer 15 jaar geleden dat Bart overleed en daarom organiseert de Bart de Graaff Foundation op 21 mei de allereerste Barts Media Run op het Mediapark in Hilversum om geld in te zamelen voor de Bikkels, die de Barts Foundation steunt. De route loopt dwars dóór het mekka van Nederlands medialandschap. Dat betekent: rennen langs de decorhallen, dwars door verschillende decors en langs kleedkamers, dwars door de wereldberoemde studio’s en dat met een aantal bekende Nederlanders. En Barts Media Run zou barts Media Run niet zijn zonder typische Bart acties!

[heading size=4 style=underline]Wie wint?[/heading]De winnaar wint twee startbewijzen, dus jullie kunnen heerlijk kwattenkwaad uit gaan halen. De lucky one is … Minouschka Hartman!

“Mijn ultieme kattenkwaad streek was, bij de plaatselijke cafetaria met automatiek een kroketje trekken en de vulling eruit eten en dan terugleggen in de automatiek. En dan maar afwachten totdat er iemand het Kroketje trok. Lachen, gieren en brullen.
Ik zou heel graag met mijn schoonzus Marjolijn Hartman deze run door het Media park lopen.”

Jullie gaan het Mediapark op zijn kop zetten! Gefeliciteerd!
Niet gewonnen? Je kunt je nog tot de dag zelf inschrijven op de website van de Barts Media Run.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!