Gear, gadgets en lifestyle

Wie wint de startbewijzen?

Wie zie ik 5 en 6 september tijdens de Strongsisterrun en de Strongmanrun in de modder? Heb jij van de week meegedaan met de prijsvraag? Check snel wie de winnaars zijn!

Voor het eerst dit jaar wordt er een zusje van de Strongmanrun georganiseerd, alleen en speciaal voor vrouwen! De Strongsisterrun vindt een dag eerder (op 5 september) plaats dan de Strongmanrun en is een stuk korter (7 kilometer). Een hele mooie gelegenheid om eens aan de modder te snuffelen of als een dolle mina op de finish af te stormen!
Die hards en kilometervreters kunnen op 6 september hun hard ophalen aan een 21 kilometer lang parcours vol met de gaafste hindernissen en vast voorverwarmde modder. Maar wie doet met een gewonnen startbewijs?

Ik heb zo ongelooflijk veel felicitaties gehad, dat ik de tel steeds kwijt raakte. Onwijs bedankt voor jullie lieve woorden en digitale verjaardagsknuffels. Van mij mogen jullie allemaal mee, maar helaas kan ik maar twee mensen gelukkig maken.
Sally Visser maak je borst maar nat. Met modder. Jij mag jezelf bewijzen op 5 september tijdens de Strongsisterrun!
Iwan Van Sint Anneland, die 21 kilometer moeten voor jou een eitje zijn na Rotterdam! Jij wint het startbewijs voor de Strongmanrun!

Gefeliciteerd! Ik neem even contact met jullie op voor de startbewijzen! Voor wie wil trainen voor deze runs, meld je aan voor de Extreme Workouts, die maandelijks in Nijverdal plaatsvinden!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!