Gear, gadgets en lifestyle

Wie wint het setje van The North Face

Of jullie hebben hebben geen zin om de was te doen, of jullie sporten megaveel, òf jullie hebt gewoon chronisch te weinig sportkleding! Dat werd me wel duidelijk na het lezen van alle reacties op de prijsvraag van The North Face.

[heading size=4 style=underline]Wie o wie?[/heading]Ik ben een beetje flabbergasted van zoveel leuke reacties, dus ten eerste: hartstikke bedankt! Iets minder leuk: ik kan maar één persoon blij maken met dit setje van The North Face, terwijl ik zo graag iedereen blij wil maken! Ik heb er al aan zitten denken om dit topsetje achterover te drukken en gewoon zelf te dragen… Hoef ik niet te kiezen en kan ik er zelf van genieten. Maar dat zou niet eerlijk zijn. Dusssss…

Dat ziet er leuk uit! Ben benieuwd of dit setje mij gaat helpen er fris bij te blijven als ik over 2 weken op Sint Maarten ga hardlopen. Het is daar erg warm, maar ik wil de vulkaan op. Eerder wandelend gedaan, maar nu als trail.

Lisa Mattemaker, mag ik jou feliciteren? Jij wint het damessetje van The North Face bestaande uit een sportbra, capri en heerlijk shirtje! Ik neem contact met je op voor je adresgegevens!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!