Gear, gadgets en lifestyle

Win een Asics gear pakket t.w.v. € 500,-!

Ben jij al bij de Damloop store bij Run2Day Amsterdam geweest? Niet? Zeker doen! Want met de Asics prijsvraag maak jij kans op een prijzenpakket van € 500,-!

[heading size=4 style=underline]Damloop store[/heading]En dat noem ik nou de moeite om even langs te gaan! Run2Day Amsterdam heeft namelijk een pop up store in het leven geblazen ter ere van de 32e editie van de Dam tot Damloop op 17 en 18 september. In deze Damloop store kun je jouw runningshirt laten pimpen met diverse Dam tot Damloop prints. Ik ben zelf blij met mijn Marti-printje. Hij was altijd te herkennen aan zijn zonnebril en snor en hij was er vanaf de 2e editie, toen de Dam tot Damloop een prestatieloop werd met internationale topatleten, bij. Of kies je voor de Amsterdamse XXX van schoenen, of toch maar voor Dam Fast? By the way, de technische shirts van Asics zijn er in allerlei verschillende kleuren en zitten onwijs lekker!Customized-Damloop-shirts

[heading size=4 style=underline]Win een Asics gear pakket![/heading]Dat shirt zit onder andere in het Asics gear pakket van € 500,- dat je kunt winnen. In de Damloop store is meer te zien dan alleen de nieuwste Asics collectie en de DynaFlyte schoenen. De hele historie van de Dam tot Damloop is letterlijk in beeld gebracht. Wil je kans maken op één van de vier pakketten, dan moet je er wel wat voor doen. Namelijk vijf vragen beantwoorden, waarvan de antwoorden dus ín de Damloop store terug te vinden zijn… Nog een reden om daar even langs te gaan! Adres? Overtoom 345 in Amsterdam!
ASICS-Gear-pakket

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!