Gear, gadgets en lifestyle

WIN: een maand Vita Coco

Om met de deur in huis te vallen: waarvoor ben jij aan het trainen? Heb je een doel voor ogen? Je eerste wedstrijd, je pr verbeteren, je eerste of volgende marathon? Welk doel je ook wilt bereiken, je moet er wat voor doen. Want het zijn jouw benen die de kilometers af moeten leggen en het is jouw lijf die dat maar aan moet kunnen.

[heading size=4 style=underline]Hersteldrank[/heading]Maar mag ik je een klein beetje helpen? Je trainingen nemen in intensiteit toe en dan is het nog belangrijker om het verloren vocht en mineralen na de training zo snel mogelijk weer aan te vullen voor je herstel. De meest natuurlijke en hydraterende dorstlesser is kokoswater. Van nature zit kokoswater boordevol belangrijke mineralen, zoals kalium en magnesium en vitamines C en E. Vertel mij waar jij voor aan het trainen bent en maak kans op een maand lang Vita Coco! Dit pakket bestaat uit 30 pakjes Vita Coco kokoswater van 330 ml. Handig om mee te nemen naar je training, zodat je direct na je training je tekorten weer aan kunt vullen. Ik denk dat ik zelf ook maar mee doe…

[heading size=4 style=underline]Winactie![/heading]Kun jij wel een verfrissende voorraad Vita Coco gebruiken en zit jij te springen om kans te maken op een maand lang Vita Coco? Doe dan mee met de prijsvraag! Wat moet je doen?
Op mijn facebookpagina staat een actieberichtje.
1. Like facebookpagina RunAndreaRun
2. Like facebookpagina Vita Coco
3. Share het actiebericht
4. Laat in een comment weten waarom jij een maand Vita Coco nodig hebt! Gooi je remmen los!

De prijswinnaar wordt dinsdag 26 augustus 2014  bekend gemaakt via RunAndreaRun.nl.

Foto: Vita Coco

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!