Gear, gadgets en lifestyle

WIN een masterclass van een Olympiër!

Sneller worden, wie wil dat nou niet? Daar trainen we toch voor? Dus hoe zou jij het vinden om samen met mij deel te nemen aan een exclusieve masterclass van Lisanne de Witte? Je weet wel, 400m-specialiste en net terug van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro!

[heading size=4 style=underline]Masterclass sprinten[/heading]Op donderdag 15 september ga ik aan den lijve een masterclass van deze topper ondervinden: een uur lang sprinttraining van Lisanne de Witte, die stond te shinen op de Olympische Spelen in Rio. Ik niet alleen, maar samen met bloggers GirlsLove2Run, FitwithMarit, Running Girls Groningen en Urbanrunners. Dat gaan we doen op de nieuwe New Balance VAZEE 2090 (VAZEE staat voor fast). Een schoen die gemaakt is voor snelle trainingen. In deze clinic geeft Lisanne tips hoe we het beste uit onze trainingen èn deze schoenen kunnen halen.
m2090cf_nb_34_i
[heading size=4 style=underline]Ga jij mee?[/heading]En nu het leukste: wij mogen allemaal vijf van onze lezers, jullie dus, meenemen! Zal ik je even lekker maken? Want de vijf ‘winnaars’ mogen niet alleen deelnemen aan de masterclass, maar…
– je krijgt een prachtig hardloopshirt van New Balance;
– je kunt de nieuwste New Balance Vazee 2090 testen (op basis van beschikbare maten);
– eventueel kun je ze met voordeel aan schaffen bij Run2Day in jouw favoriete kleur;
– uiteraard is voor een hapje en drankje gezorgd;
– en on top…. twee masterclass deelnemers maken kans op een onwijs gaaf prijspakket via een loting!

[heading size=4 style=underline]Doe jij mee?[/heading]Lijkt dit je wel wat en wil jij kans maken op één van de vijf plekjes?
1. Check dan eerst even of je ook daadwerkelijk op die datum en tijd aanwezig kan zijn.

Locatie: Run2Day in Utrecht (Mariastraat)
Datum: Donderdag 15 september
Tijd: Ontvangst vanaf 18.00 uur, het programma start om 18.30 uur tot ongeveer 22.00 uur

2. Laat even een berichtje in een comment achter! It’s simple!

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 11 september. Op  maandag 12 september maak ik bekend wie er met mij mee gaan naar Utrecht! Hou www.runandrearun.nl dus in de gaten!

Utrecht te ver weg of komt de datum niet uit? Meld je dan aan voor één van de volgende clinics door een atleet van Team NB op de site van Run2Day.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Runner’s World, Run2Day en New Balance.
Foto’s: New Balance

7 reacties

 • Mark

  Guttegut, ben ik de eerste die hier reageert 🙂

  Aangezien echt lange afstanden na m’n schildklier-geklier er nog niet echt in zit (verstandig opbouwen, balans), is een lesje sprinten een super idee!

  Kan ik tijdens de clubkampioenschappen van AKU Uithoorn shinen op de 100m!

  Groetjes, Mark

 • Janneke van Meel

  Super leuk! Ik liep ooit een halve marathon in 2.30u en inmiddels is mijn pr 2.11u. En nu lonkt een tijd rond de 2 uur op 9 oktober in Eindhoven. Om dat echt te realiseren kan ik dus wel wat snelheidstips gebruiken van Lisanne!

 • CAR

  Dat is gaaf!! Op zondag 16 oktober loop ik na 15 jaar mijn 2e halve marathon. Zo cool, als ik zo’n bijzondere masterclass mag bijwonen. Dat zou écht de kers op de taart van mijn voorbereidingen zijn. Ben benieuwd, ik ga duimen……

 • Gitan de Boer

  Supercool! Ik train op dit moment op 10 km’s, maar eigenlijk vind ik sprinten het allerleukst om te doen.

  Het gevoel dat je vliegt. Ik zou heel graag meer over sprinttechniek leren om daar het meeste uit te halen en nog sneller te worden.

 • Jonathan Smet

  Zou een enorme ervaring zijn om een mee te kunnen doen!! Alle tips zijn welkom om beter en sneller te worden in mijn runs!!! Van OCR tot ultramarathons!! Maar het zou geweldig zijn om ervaringen op te doen om explosiever te worden!!

 • Marit

  Wauw! Het lijkt me echt super tof om een clinic gegeven door Lisanne te volgen. Ik ben al een tijdje aan het trainen voor de Dam tot Damloop en wat zou het gaaf zijn als ik met een geode eindsprint over de finish kan vliegen! Jullie kunnen me vast en zeker dat extra zetje en goede tips geven volgende week donderdag zodat ik helemaal klaar ben voor de 18de. Ik heb er zin in:).

 • Gwen Loois

  Woehoe een thuiswedstrijd, wat gaaf! Zou als duurloper echt wel wat meer aandacht mogen hebben voor snelheid en kracht. Probeer er wel eens op te trainen maar verzand zo snel weer in het vertrouwde lange loopje op één tempo… Maar nu is er geen weg meer terug 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!