Gear, gadgets en lifestyle

Win een tropisch opkikkertje!

De herfst is niet mijn favoriete jaargetijde als het op het weer aan komt. Met het ingaan van de wintertijd is het al heel vroeg aardedonker, het regent te veel, het is koud, guur en winderig. Het mag bijna een wonder heten als ik na een training niet finaal doorweekt ben! En dan komt de eerste nachtvorst er ook nog aan! Om het nog erger te maken: om me heen beginnen mensen te hoesten en mijn neus is ondertussen ook niet snotvrij meer…

[heading size=4 style=underline]Shotje weerstand[/heading]Alle hens aan dek dus om je weerstand op pijl te houden! Na de zeiknatte of koude training snel een warme douche, droge kleren aan èn een shot vitaminen en mineralen naar binnen! Ik neem na de training altijd eerst een glas kokoswater. Met deze weersomstandigheden is het kokoswater van Healthy People een favoriet. Niet alleen een lekker tropische, frisse smaak door de toevoeging van ananas of mango, maar dit kokoswater heeft ook hoge voedingswaarden, waaronder vitamine C en E. Hiermee geef je je weerstand net dat beetje extra.
Healthy 1 Collage

[heading size=4 style=underline]Win!![/heading]Waan je even in de tropen en geef je weerstand een boost! Het enige wat je hoeft te doen is een foto in te sturen waaruit blijkt dat jij wel een tropisch opkikkertje kunt gebruiken! Posten kan tot en met zondag 17 november. De leukste inzending wordt maandag 18 november bekend gemaakt en wint een pakket van Healthy People! Je kunt je foto hier posten.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!