Gear, gadgets en lifestyle

WIN: Foto aan je muur!

In die jaren dat ik nu aan het hardlopen ben heb ik me ontelbare gigabytes aan foto’s verzameld. Die staan op de harde schijf en zo nu en dan blader ik wel eens door een map heen. Dan kom ik foto’s tegen die ik al lang vergeten was. Van ieder loopevent waar ik aan mee heb gedaan zijn er wel foto’s. Mijn eerste obstacle run, of foto’s van trainingen in de sneeuw, trails in de Ardennen, podiumplaatsen en PR’s. Gemaakt door de organisatie zelf, ouders, vrienden, noem maar op. Zonde om die foto’s te laten verstoffen in de computer toch? Want al deze foto’s staan voor zoveel mooie herinneringen met loopmaatjes, familie en vrienden en brengen me een lach op het gezicht.

[heading size=4 style=underline]Collage[/heading]Enige jaren terug fabriceerde ik van een berg foto’s al eens een collage voor aan de muur. De foto’s zijn ondertussen scheef gezakt in de lijst… Tijd voor een nieuwe collage. Via Webprint.nl kreeg ik de mogelijkheid om een collageposter samen te stellen. Daarbij kun je kiezen uit verschillende formaten, tot deurposters aan toe. Afhankelijk van het formaat kun je 23 tot 79 foto’s in je collage plaatsen, of je kiest gewoon voor een uitvergroting van één foto. Van je lelijke deur of saaie witte muur maak je zo een plekje van inspiratie voor jezelf.
Het uploaden van de foto’s is even een werkje als je een groot formaat collage kiest. Maar het voordeel is dat je op deze manier wel zelf kunt bepalen waar je welke foto wilt plaatsen. Daarnaast kun je nog kleine bewerking uitvoeren, zoals het draaien of vergroten van foto’s. Het resultaat: een high quality megaposter die binnen no time geleverd wordt, inclusief de optionele plakstrips zodat ik de poster aan de muur kan bevestigen.
RunAndreaRun Webprint
[heading size=4 style=underline]Iets voor jou?[/heading]Dan heb ik leuk nieuws voor je. Ik mag namelijk 2 vouchers ter waarde van € 30,- voor de Webprint webshop weg geven! Je bent vrij om deze naar eigen inzicht te besteden: kies je voor een collage of voor een mooie uitvergroting op canvas aan de muur? Of voor een kalender, fotoboek, of één van de vele andere mogelijkheden!
Hiervoor moet je wel iets doen… Mogelijk heb je afgelopen week mijn meest verschrikkelijke finishfoto ooit gezien… Maar ik ben er van overtuigd dat ik vast niet de enige ben die wel eens zoooo slecht op de foto staat… Oftewel:
1. Post in dit facebookbericht jouw meest afgrijselijke finishfoto
2. Like de facebookpagina van Webprint
3. Like mijn facebookpagina

Meedoen kan tot en met donderdag 26 maart 2015. De uitslag maak ik op vrijdag 27 maart bekend op RunAndreaRun.nl. De twee afschrikwekkendste foto’s winnen een voucher. Niet dat je deze foto af moet laten drukken hoor. Je mag gerust een meer fotogenieke foto aan je muur hangen.

 

Advertorial – Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Webprint.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!