Gear, gadgets en lifestyle

Win jij donderdag een startbewijs voor de Ladiesrun Utrecht?

Lekker shoppen, gezellig bootcampen en nog kans maken op twee startbewijzen voor de Ladiesrun in Utrecht op 11 juni? Kom dan donderdag 1 juni naar Ladiesday bij Runnersworld Utrecht!

[heading size=4 style=underline]Ladiesday bij Runnersworld Utrecht[/heading]Donderdag 1 juni is het Ladiesday bij Runnersworld Utrecht. Naast heerlijk shoppen met korting op schoenen, kleding en accessoires (behalve GPS/HRM horloges) kun je je laten adviseren over sportbeha’s, een dansje maken op de vloer op de muziek van de live DJ, je laten masseren of een bezoekje brengen aan de fysio tussen 17.30-20.30 uur en genieten van een hapje en drankje. Wil je nog even lekker zweten? Doe dan mee met de Ladiesbootcamp om 19.30 uur verzorgd door…. mij!  Deelnenem is gratis, maar meld je wel even aan door een mailtje te sturen naar info@runnersworldutrecht.nl en je even op ‘aanwezig’ te zetten in het facebookevent.
Ladiesday

[heading size=4 style=underline]Win twee startbewijzen voor de Ladiesrun![/heading]Met jouw aanwezigheid tijdens Ladiesday maak je nog kans op een gave prijs ook! Als jij nu een selfie maakt tijdens deze Ladiesday en post op social media met de #ladiesrun030, #runnersworldutrecht en #runandrearun, maak jij kans op twee startbewijzen om samen met je vriendin de Ladiesrun in Utrecht te lopen op 11 juni! Jullie bepalen zelf welke afstand (5, 7,5 of 10 kilometer) jullie willen lopen.
Zorg ervoor dat je de foto(‘s) geplaatst hebt vóór vrijdag 2 juni 12.00 uur.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!