Gear, gadgets en lifestyle

WIN: Limited Tony’s!!

Ik beloofde het vorige week al, maar hier istie dan!! Ik ga een feestje bouwen. Voor jullie! Vorige week bereikte ik de 1.000 volgers op facebook. Die mijlpaal wil ik niet ongemerkt voorbij laten gaan. Want het is dank zij jullie dat ik dit feestje kan vieren!

[heading size=4 style=underline]For real[/heading]Hardlopers, niet-zo-hardlopers, trailrunners, obstaclerunners, vrienden en familie, nieuwsgierigen. Jullie ja! Dank zij jullie tikte ik vorige week die 1.000 aan. Dui-zend eerlijke en zuurverdiende bij elkaar gespaarde volgers. Geen gekochte fake-volgers die niet eens weten dat dit blog bestaat. Die zelf niet eens bestaan. Jullie hebben een naam. Jullie zijn stuk voor stuk mensen die vinden dat dit blog de moeite is om te volgen. Door mijn verhalen, slappe geouwehoer, kiekjes-in-mijn-leven, keukenbrouwsels, schoenenfetish, of misschien wat anders. Ik vind het fantastisch om te horen dat ik menig lezer kan inspireren of motiveren. Nog leuker vind ik het als ik jullie ontmoet en in jullie mooiste en ontroerendste verhalen mag delen. Zo heb ik heel veel nieuwe vrienden en vriendinnen gevonden. Hoe verschillend we ook zijn, we hebben (bijna allemaal) dezelfde passie: hardlopen. Daarom wil ik jullie bedanken. Want zonder jullie was er geen www.runandrearun.nl en was mijn leven een heel stuk saaier geweest. Op jullie ben ik zuinig.

[heading size=4 style=underline]Win it, eat it[/heading]Ok, genoeg sentiment… It’s PARTYTIIIIIIIME! Eeeeen…. daarom een leuke (beter gezegd, lekkere) give-away! De vorige keer dat ik deze cadeautjes weg gaf werd ik overspoeld door reacties van lekkerbekken… Ben benieuwd hoe lang ik nu bezig ben om de reacties uit te pluizen en de omkopers van me af te slaan. Voor de zekerheid plak ik de brievenbus dicht en doe ik de voordeur niet open als er aangebeld wordt… Want wat kun je winnen? Mijn favoriete (en eerlijkste) chocolade!! Tony’s Chocoloney heeft drie nieuwe limited smaken! Melkchocolade met walnoot & banaan, pure chocolade met sinaasappel & rozemarijn en melkchocolade met drop. Jummie! Daarom geef ik een pakketje van deze drie smaken weg aan de mooiste reactie.

[heading size=4 style=underline]Do it![/heading]Wat moet je doen? Op mijn facebookpagina staat een actieberichtje.
1. Like facebookpagina RunAndreaRun (als je dat nou nog niet gedaan hebt… tssss….)
3. Share het actiebericht
4. Laat in een comment onder het actiebericht jouw originele partywish voor mij achter

De prijswinnaar wordt woensdag 24 september 2014  bekend gemaakt via RunAndreaRun.nl.

Foto’s: Tony’s Chocolonely

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!