Gear, gadgets en lifestyle

WIN: Live Love Run van Annemerel

Hardlopen. Voor de één een verademing, voor de ander de hel op aarde. Zo begon hardlopen ook voor Annemerel. Je weet wel. Dè Annemerel. Zij schreef een boek over haar hardloopleventje: Live Love Run.

[heading size=4 style=underline]Live Love read![/heading]Van onwetend in een spijkerhotpants je serieuze eerste hardlooppassen te zetten, naar fashionista on runningshoes. Annemerel loopt al heel wat jaren hard, maar heeft dat met vallen en opstaan geleerd. Want hardloopschoenen? Zijn die nu echt nodig? En waarom zou je nou een functioneel sportshirt aantrekken in plaats van een sweater. Sportbh’s? Why? Blauwe teennagels, blessures en modeflaters: Annemerel heeft het allemaal meegemaakt en weet daar smeuïg over te vertellen in haar boek. Niet alleen de hilarische anekdotes, ook de vele praktische tips (hoe maak je nou de beste selfie tijdens het hardlopen bijvoorbeeld) en lekkere recepten maken Live Love Run een lekker leesbaar en toegankelijk boek in de schrijfstijl die je vast wel kent van haar blog. Eye-opener voor de beginnende loper en een lach der herkenning op je gezicht als je net als Annemerel al wat langer de loopschoenen onder bindt. Heerlijk voor een ontspannen middagje in de tuin of op je vakantie-adres. Uiteraard wel je loopspullen meenemen he, want wedden dat je daar vanzelf zin in krijgt na het lezen van dit boek!
IMG_20160719_091504
[heading size=4 style=underline]Winnen?[/heading]
Ik mag een exemplaar van Live Love Run weg geven! Wil jij dit boek heel graag hebben? Doe dan mee met de prijsvraag. Dat kan tot 24 juli 2016 21.00 uur!
1. Like mijn facebookpagina
2. En vertel me in de comments onder dit bericht waarom jij dit boek deze vakantie écht nodig hebt!

IMG_20160719_091553De prijswinnaar maak ik op maandag 25 juli 2016 bekend op www.runandrearun.nl. Tip: like dus mijn facebookpagina en blijf op de hoogte van updates op de website. Het zal niet de eerste keer zijn dat prijswinnaars de bekendmaking missen en ook niet reageren op een persoonlijk berichtje op facebook. Indien ik niet binnen een week ná bekendmaking contact met je heb gehad, vervalt het recht op de prijs en wijs ik een andere winnaar aan.

Wil je niet wachten tot de uitslag van de prijsvraag? Het boek Live Love Run is verkrijgbaar voor € 20,-.

Deze prijsvraag is mede mogelijk gemaakt door A.W. Bruna Uitgevers.

7 reacties

 • CAR

  Ik heb nog zoveel loopjes in de planning…..Alle tips en adviezen zijn van harte welkom, dus dit kekke boekie ook! Hoop zo dit te mogen winnen.

 • Chantal Hermsen

  Ik zou dit boek heel graag lezen.
  Sinds 2012 ben ik besmet met het hardloopvirus. Het heeft me door vele moeilijke periode geloodsd. Nu begonnen met een loopgroep. Heerlijk.
  Ik zou graag lezen over andermans ervaringen!

 • Jolanda

  Oh leuk zeg! Ik doe graag mee. Tijdens de zomer lijkt het me heerlijk om veel hard te lopen, maar wat extra motivatie uit zo’n boek zou wel welkom zijn…

 • joyce pots

  oke last shot wie weet!
  waarom ik het boek super graag zou willen winnen!
  1 de tips van annemerel lezen hoe krijgt ze het voor elkaar om heelijk gemotiveerd te blijven en hoe gaat zei met een dip om.. wie weet haalt mij dat er nu wel weer uit en kan ik eindelijk me gaan focussen op die 21km van de strongmanrun! 😀 haha
  2. de selfies .. die lukken me niet tijdens het rennen dus wie weet kan ik het zo wel leren 😀
  3. omdat ik het boek dus nog niet heb (ligt voor de hand maar zeg het toch)
  4. omdat je van cadeautjes krijgen blij wordt (en winnen is toch echt een super leuk cadeau)
  5. omdat ik erg nieuwsgierig ben naar dit boek (snap eigenlijk nog niet waarom ik hem nog niet heb :O )
  6. kan ik een boek van mijn wishlist afstrepen
  7. nog even en ik kan de boekenkast hier inrichten hoe leuk zal dit boek er in staan!!
  8. omdat het volgens mij echt een leuk boek moet zijn dus dat wil ik wel zelf ervaren
  9. ik kan dan mezelf belonen naar iedere run om even tijd voor mezelf te pakken met dit boek!
  10. ik wil graag 10 redenen geven maar mijn creativiteit is op en dan zeg ik gewoon OMDAT het KAN! 😀

  nou ik ga duimen Runandrearun zou wel echt vet zijn!

 • Inge Boertien

  Omdat ik inmiddels het stuc van de muren krab van verveling. Wegens een enkelblessure even gas terug moeten nemen maar dat stilzitten…is niet echt mijn ding.

 • Wendy Bijl

  Ja eeh.. vind ik leuk? Ik kom weer veel te laat achter deze winactie, en heb de fantasie van een tuinboontje. Ik vind t leuk. Lezen. En rennen ook. Dus dit boek lijkt me leuk. Doei 🙂

 • Marije

  Oh oh, ik ben vast te laat om mee te doen. Maar ik waag toch nog een gokje. Want zo ben ik een beetje… Ik train altijd keihard voor een wedstrijd, tot zo’n twee week van te voren dan denk ik ach ja komt wel… En vervolgens sta ik aan de start en denk ik ‘Verdorie! Ik had toch iets harder moeten trainen en die laatste twee weken vol moeten houden.’ Dus ja ik ben altijd wat laat… Ik zou dolgraag het boek winnen ter motivatie om die laatste twee weken wel te trainen en zo mijn lat steeds hoger te leggen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!