Gear, gadgets en lifestyle

WIN met jouw OCR kisses

Wie nog nooit een obstaclerun heeft gelopen heeft er angst voor. Wie wel eens een obstaclerun gelopen heeft, zal ze vast wel herkennen. Wie ze regelmatig loopt, weet dat het er bij hoort. En wie niet eens weet wat obstacle running is kijkt je vol walging aan. OCR kisses… Je weet wel. Die fysieke bewijzen van het trotseren van woeste modder, gevaarlijke muren, schurende touwen en wilde obstakels, gegarneerd met wat sterke verhalen.

[heading size=4 style=underline]De OCR kiss[/heading]Blauwe plekken, krassen, sneetjes, (open gelopen) blaren, verzwikte enkels, beetje onderkoeling hier of daar, schrammen en brandplekken. Als je regelmatig aan obstacle running doet krijg je vooral in de zomer toch wel verbaasde blikken toegeworpen. Om van de verontrustende vragen nog maar niet te spreken (‘dit is toch niet leuk meer?”). Die armen en benen zien er in een zomerse outfit toch niet zo heel erg charmant uit en soms kun je de shirts en korte broeken maar beter in de kast laten liggen. Tenzij je de vraag naar je toegeworpen wilt krijgen door wie je bent mishandeld. Ondertussen ben ik er een beetje Oostindisch doof voor geworden. Gelukkig kent mijn omgeving me langer dan vandaag en weten ze dat ik weer een leuk weekend heb gehad als ik een beetje strompelend, stijf en met glimmende oogjes binnen kom.10685493_10207137667347199_782747624075599250_n
[heading size=4 style=underline]Afterpain[/heading]Ook een bezoekje fysio is in deze periode wat minder plezierig. Zo nu en dan zit er een OCR kiss in de vorm van een blauwe plek, schaafwond, of zoals nu een brandplek in mijn knieholte, precies in het te behandelen gebied. Niet alleen krijg ik dat vol verwijten van de fysio te horen (‘wees nou es zuinig op jezelf!’). Het lijkt dan ook wel of hij als soort van wraak nog even lekker een triggerpoint weet te vinden precies onder die blauwe plek. Of dat die stretchoefening toch echt nodig is, terwijl ik net zo blij ben met dat plakkaatje aan korst op mijn verse schaafwond, dat nu uit elkaar getrokken wordt. Maar ik blijf positief en denk met een glimlach terug aan de oorzaak ervan.
10153159_10207137664867137_5134327027214937400_n
[heading size=4 style=underline]EHBOK[/heading]
Maar wat doe je nu tegen OCR kisses. Met deze Eerste Hulp Bij OCR Kisses ben je snel weer hersteld. Want als je het weekend er na weer een race hebt…. au…

FIT sportbalsem
Fit sportbalsem is een wondermiddeltje. Werkt niet alleen bij spierpijn, maar ook bij overbelasting van spieren, kneuzingen (ook blauwe plekken!), peesontstekingen, etc. Ik gebruik het zelf voor de inspanning (preventief) en na de inspanning (herstel).

Calendula zalf
Oppervlakige schrammen, krassen en brandplekjes laat ik het liefst zoveel mogelijk in de open lucht herstellen (dus niet verbinden, inpakken, etc), maar smeer ik wel regelmatig in met calendula zalf. Dit bevordert het herstel van de plek en houdt de huid soepel.

ResSkin en pleisters
Echt ontvelt? Dan moet de wond verbonden worden. Bij kleinere plekjes gebruik ik een standaard pleister, maar bij grotere verwondingen ben ik fan van ReSkin. Dit is een bi-elastische pleister, die ook nog eens ademend is. Plakt vanzelf en je kunt hem uitwassen en weer opnieuw gebruiken. Werkt ook bij schaven, blaren, etc.

[heading size=4 style=underline]WIN!![/heading]Kun jij wel een EHBOK-set gebruiken? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik geef een EHBOK-set weg met daarin:
– te coole pleisters
– ReSkin
– een tube FIT sportbalsem
– calendula zalf (homeopathisch)
1779249_10207141907693205_8518385480729222913_n
Het enige wat jij hoeft te doen is:
1. Mijn facebookpagina liken
2. In dit facebookbericht jouw meest verschrikkelijk, heftige, pijnlijke, shockerende OCR kiss met mij delen
3. En dit bericht sharen is very nice.

Meedoen kan tot en met zondag 28 juni (kun je komend weekend nog een paar mooie OCR kisses fabriceren tijdens bijvoorbeeld Spartan Keulen) . Maandag 29 juni maak ik de winnaar bekend op www.runandrearun.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!