Gear, gadgets en lifestyle

WIN: Orbiloc safety light

Ik sta er nog steeds versteld van hoeveel hardlopers er zonder lampjes en reflectie ’s avonds door het donker lopen. Terwijl jezelf zichtbaar maken voor het overige verkeer zo belangrijk is. En helemaal niet moeilijk. Zeker niet met de Run Dual safety lights van Orbiloc.

[heading size=4 style=underline]Orbiloc[/heading]Het Deense merk Orbiloc heeft een veelzijdige safety light ontwikkeld, de Run Dual, waarbij de gebruiker als uitgangspunt is genomen. Is dat nou zo bijzonder? Eigenlijk best wel. Want dit levert een heel functioneel en duurzaam lampje op, waar volgens mij geen andere safety light tegen op kan! Even wat handige weetjes op een rijtje:
– werkt op twee vervangbare batterijtjes, die 100 uur branden (of 250 uur op de flashstand);
– twee standen dus;
– is erg stootvast en kan een druk tot 100 kilo weerstaan: niet erg dus als ie een keertje valt;
– kan tegen extreme temperaturen (+50 tot -40 graden);
– waterproof tot een diepte van 100m (geen idee waarom je er mee de plomp in zou duiken, maar je kunt er dus wel aardig wat outdoor avonturen mee aan gaan!);
– verkrijgbaar in de kleuren wit, groen, roze, paars, geel, rood en blauw: match met je outfit of stem de kleur af op de weersomstandigheden (kleur heeft namelijk invloed op je zichtbaarheid);
– en ook heel handig: je bent zichtbaar tot op een afstand van 5 kilometer!
orbiloc-5km-visibility
[heading size=4 style=underline]Wordt gezien![/heading]De lampjes bevestig je gemakkelijk met een clipsysteem om de band die je om de arm of enkel kunt dragen. Die band is middels een heel fijn klittenband (geen schade meer aan je kleding! YES!) op maat in te stellen. Maar je kunt met de clip het lampje ook aan je kleding bevestigen. Het lampje zelf bedien je door er aan te draaien en hem zo in de gewenste stand (flash of aldoor brandend) te zetten. En lopen maar! Ik heb niet kunnen testen of ik op 5 kilometer nog steeds zichtbaar ben. Die rotbochten, huizen en bomen ook overal! Wel heb ik  de lampjes in verschillende weersomstandigheden getest en stond ik versteld van de felheid van het lampje dat op 50 meter afstand (ik durfde hem niet te lang onbeheerd te laten hangen) vrolijk mijn kant op scheen.
OrbilocDe lampjes zijn dus uitermate geschikt voor je outdoor activiteiten en het leuke: ze zijn er ook voor je hond, de Dog Dual! Het lampje kun je gemakkelijk bevestigen aan de halsriem met een speciale clip. Zo ben niet alleen jij, maar ook je viervoeter goed zichtbaar als je hem ’s avonds uit gaat laten.
Het lampje voor outdoor sporters kost € 40,- en voor de hond € 25,-.

[heading size=4 style=underline]Winnen![/heading]Wil jij een Orbiloc Run Dual winnen? Dat kan. Ik mag namelijk een safety light verloten! Wat moet je doen?

1. Like mijn facebookpagina RunAndreaRun
2. Tag in een comment in dit bericht (<– even er op klikken om in het juiste bericht te komen) de persoon die JIJ graag ziet!

Meedoen kan tot en met woensdag 30 november 2016. Ik maak op 1 december de prijswinnaar bekend en als het goed is heeft de winnaar dan met Sinterklaas een cadeautje in de schoen!

Mede mogelijk gemaakt door Orbiloc.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!