Gear, gadgets en lifestyle

WIN: snoepkontjes opgelet!

Ik ben een chocolat-addict. Vooral pure chocolade moet uit mijn buurt blijven, want de kans ik groot dat die lieve schattige reep het niet overleeft. Maar als ik me niet meer in kan houden, dan eet ik het liefste wel kwalitatief goede chocolade. Als die dan ook nog fairtrade is, kan ik eigenlijk zonder schuldgevoel snoepen. Want ik doe toch iets goeds voor de wereld? Zonder ons, snoepkontjes, zouden die cacaoboeren zonder werk zitten!

[heading size=4 style=underline]Oneerlijk[/heading]Voor de cacaobonen die verwerkt worden in de repen van Tony’s Chocolonely krijgen de cacaoboeren een eerlijke prijs. Door lange termijnrelaties met boeren in Ghana en Ivoorkust te sluiten is een eerste stap richting een slaafvrije chocoladereep gezet. Want de meeste cacaoboeren ontvangen nog steeds te weinig geld voor hun bonen, om van kinderarbeid nog niet te spreken. Het is oneerlijk verdeeld in de chocoladewereld. Daarom zijn de stukjes chocolade van de repen van Tony’s Chocolonely ook allemaal ongelijk van grootte.

[heading size=4 style=underline]Candytime![/heading]Genoeg reden dus om je helemaal vol te stouwen met de repen van Tony’s Chocolonely! Omdat ze eens in de zoveel tijd nieuwe smaken op de markt brengen, was ik er als de kippen bij om de smaken puur merengue kers en melk coffee crunch. Te erg, ik sloeg een hele berg in… En ze zijn lekker! Maar wil ik niet uit mijn kleren groeien, kan ik maar één ding doen: ze niet opeten. Na ja, niet allemaal in ieder geval! Dus… er is reden voor een feestje. Nederland is onverslagen door naar de kwartfinales, ik won zaterdag de Heuvelrugloop, ik zit op de 900 facebookvolgers, het is officieel zomer. Weet jij nog iets?

[heading size=4 style=underline]Snoepers opgelet![/heading]Om dat feestje te vieren verloot ik tweee repen (de puur merengue kers en de melk coffee crunch). Wat  je hiervoor moet doen?
Op mijn facebookpagina staat een actieberichtje.
1. Like facebookpagina RunAndreaRun
2. Share het actiebericht
3. Laat je comment onder het actiebericht achter. De meest smekende, chocolade-addicted zeurpiet maakt een heeeeele grote kans…

De prijswinnaar wordt zondag 29 juni 2014  bekend gemaakt via RunAndreaRun.nl. Meedoen kan tot en met zaterdag 28 juni 2014!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!