Gear, gadgets en lifestyle

WIN: Spibelt Performance XL

Zijn er nog mensen die zonder telefoon on the run gaan? Ik in ieder geval niet. Dat ding moet hoe dan ook mee. Enig nadeel: met de jaren zijn mijn telefoons steeds groter geworden en loop ik nu rond te zeulen met een OnePlus. Fantastisch ding, maar er is geen enkele smartphonehouder waar ik hem comfortabel in mee kan nemen. Dacht ik.

[heading size=4 style=underline]It fits![/heading]In mijn Spibelt Original past ie niet, in een rugzakje kan er niet makkelijk bij en een smartphonehouder om de arm zit met zo’n grote telefoon echt niet fijn. Maar de OnePlus is niet de enige grote telefoon op de markt. Gelukkig! Want dat betekent dat onder andere Spibelt mooi blijft innoveren met nieuwe Spibelts. Ik mocht de Spibelt Performance XL (de zwarte met roze rits) testen, die geschikt is voor dergelijke koelkasten als de OnePlus, Iphone6 en 6Plus. Het formaat van het zakje is namelijk 20cm x 10cm x 5cm. Ruimte voor de telefoon èn sleutels, labello, pasje, geld, etc. Je gelletjes hoef je er niet bij in te proppen: je kunt vier stuks kwijt in de lusjes aan de buitenzijde van de riem.

[heading size=4 style=underline]De test…[/heading]De Spibelt Performance XL (ook verkrijgbaar in geheel zwart) is niet alleen iets groter dan zijn voorganger, hij heeft nog iets handigs: de binnenzijde van het zakje is van waterafstotend materiaal. Zweet of een paar regendruppels zullen je telefoon dus niet beschadigen. Net als alle Spibelts is het zakje oprekbaar, de belt op maat in te stellen (one size fits all) en rammelt het zakje niet op je rug, of buik.
In eerste instantie was ik sceptisch of mijn telefoon er wel in paste. Met hoesje inderdaad niet, maar zonder hoesje eigenlijk met gemak! Omdat het zakje nog verder in de breedte oprekt, kan ik er ook makkelijk nog wat andere spulletjes in kwijt. Van schudden op de rug of buik (ik testte het op beide manieren) is geen sprake, want de riem is zo strak in te stellen als je zelf wilt. Echt een uitkomst vind ik dat het zakje waterafstotend is! Zeker in de zomer zweet ik behoorlijk en ik hoef dus niet bang te zijn dat mijn telefoon daardoor aangetast wordt. Ook een regenbuitje kan het zakje handelen en dat is fijn met de onvoorspelbare zomer zoals we die dit jaar hebben. Ik ben dus enorm enthousiast over mijn nieuwe speeltje! En jij?

[heading size=4 style=underline]WIN de Performance XL[/heading]Jij kunt hem winnen! Ik mag een Spibelt Performance XL (zwart of zwart/roze) ter waarde van € 30,99 weggeven. Ben jij de gelukkig winnaar? Dan moet je wel eerst even de volgende stappen doorlopen:
1. Like mijn facebookpagina RunAndreaRun
2. Like de facebookpagina van Spibelt
3. Geef in een comment onder het actiebericht aan waarom jij zoveel bergruimte nodig hebt!

Deelnemen kan tot en met zondag 16 augustus. Op maandag 17 augustus maak ik de winnaar op www.runandrearun.nl bekend.
RunAndreaRun Spibelt

Dit artikel is in samenwerking met Spibelt tot stand gekomen.

Eén reactie

  • jaishree

    Hoi,
    Zou graag zo’n xl SPIbelt willen winnen. Neem naast telefoon, altijd pasje atletiekunie mee (als id), briefje van 10, zakdoekjes en sleutel mee. Wel zo veilig.
    Groetjes Jees

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!