Gear, gadgets en lifestyle

WIN: Spibelt

Tussen al het geweld van de meest uiteenlopende gadgets wordt functionaliteit nog wel eens uit het oog verloren. Daarom is de Spibelt een verademing. Een heel handig en lichtgewicht heuptasje, dat je om de middel draagt, waar je onnoemelijk veel spulletjes in op kunt bergen!! Ik nam de proef op de som. En lees het vooral even helemaal door, want ik heb een leuke winactie voor je!

[heading size=4 style=underline]Volproppen[/heading]Men neme een Spibelt en stopt daarin een smarthpone, sleutelbos, pinpas, rijbewijs, gelletje…. en toen zat ie nog niet vol. Wat zal ik er nog meer in proppen? Ik greep naar alles wat ik voorhanden had. Nagellak, Garmin Forerunner 620, theezeefje, labello, wasknijper. Je raadt het al… Hij was nog niet vol! Maar ik geloof het wel: er kan onvoorstelbaar veel in dit minitasje. Maar als je denkt dat dit volle tasje schudt tijdens het lopen, heb je het mis. Hij blijft verbazingwekkend goed en stabiel zitten en zit nog comfortabel ook.
Spi 1 Collage
[heading size=4 style=underline]Spibelt[/heading]
Spibelt wordt omschreven als:
– een unieke, lichtgewicht (45gram) heupriem voor sporters
– met een oprekbaar (stretch) tasje
– voor elke smartphone, sleutels, energyGels, geld en pasjes
– rammelt niet als je beweegt en zit erg comfortabel
– kortom: een minimalistisch elastisch tasje waar ontzettend veel in past!

[heading size=4 style=underline]Must have[/heading]Een korte, bondige omschrijving, waar ik alleen maar aan kan toevoegen dat ie in heel veel verschillende kleurtjes te verkrijgen is. Voor niet te veel geld (vanaf € 18,99) heb je een leuke gadget die je ook nog eens bij je outfit kan matchen. Komend weekend is de Marikenloop en Spibelt introduceert ter ere van de Marikenloop twee nieuwe kleuren. De roze die ik mocht testen en dezelfde versie in blauw.
Spi 2 Collage

[heading size=4 style=underline]Winactie![/heading]Enthousiast geworden en wil jij een Spibelt! Doe dan mee met deze leuke winactie. Wat moet je doen?
Op mijn facebookpagina staat een actieberichtje.
1. Like facebookpagina RunAndreaRun
2. Like facebookpagina Spibelt
3. Share het actiebericht
4. Laat in een comment onder het actiebericht even weten dat je mee doet!

De prijswinnaar wordt zaterdag 17 mei 2014  bekend gemaakt via RunAndreaRun.nl en kan vervolgens kiezen uit de bovenstaande blauwe of roze variant.

Bekijk ook dit filmpje. Ik dacht even dat ie de kat er in ging stoppen…

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!