Gear, gadgets en lifestyle

WIN: Startbewijs Strong Viking Hills edition

Het is mei en dat is een fantastische maand voor een brand new theme: may you get dirty! Hoe? Door mee te doen aan deze prijsvraag. Het enige wat jij hoeft te doen is een beetje vies te worden en wie weet win jij één van de vier startbewijzen voor de Strong Viking Hills edition op 24 mei 2014 en kun je je onderdompelen in de modder en kapot lopen op de heuvels.

[heading size=4 style=underline]How do you do it?[/heading]Strong Viking strijkt neer op recreatiegebied Spaarnwoude. De Hills edition kenmerkt zich door een zwaar parcours met flink wat hoogtemeters en zware hindernissen. Uiteraard ontbreekt de nodige modder ook deze keer niet. Wil jij meedoen aan de 7, 13 of 19 kilometer, of misschien zelfs de marathon? Laat mij dan even weten hoe jij je voorbereidt op een obstaclerun. Rol door de modder, klim in de bomen, graaf een trench in je tuin of klim op het dak. Zet dit op de foto, film het of schrijf een roman. Whatever jij wil zolang je mij maar overdondert met jouw voorbereiding. Wie weet haal ik er zelf nog leuke trainingstips uit!

[heading size=4 style=underline]Winnen?[/heading]Meedoen kan tot en met vrijdag 9 mei 12.00 uur door in de comments hieronder of in een facebookreactie je inzending te sturen. Lukt het niet een foto of filmpje te posten, stuur me dan even een berichtje via de contactpagina. Vermeld in je inzending:
– je naam
– je motivatie
– de gewenste afstand die je wilt lopen
Vrijdagmiddag maak ik de winnaars bekend.

Good luck Vikigs!

Eén reactie

  • Lenneke

    Hallo!

    Ik zou graag startbewijzen willen winnen voor de Strong Viking Hills edition! Ik heb aan 7 km genoeg 🙂
    Waarom? Om een nieuwe motivatie te hebben om eens goed te gaan bewegen!

    Ik ga duimen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!