Gear, gadgets en lifestyle

WIN: startbewijs Strong Viking Water edition

Afgelopen weekend mee gedaan met Strong Viking Hills edition en kan je er geen genoeg van krijgen? Of lukte het je niet om bij deze editie aanwezig te zijn, maar wil je de volgende niet missen? Prepare! Want ik mag voor de Water edition op 14 juni 2014 vier startbewijzen weg geven!

[heading size=4 style=underline]Strong Viking Water[/heading]Het is nog net mei, dus in het kader van May you get dirty wil ik jullie nog even met de modder om de oren slaan. Op 14 juni vindt de Strong Viking Water edition plaats. Deze editie staat in het teken van water (joh) en vindt plaats in het recreatiegebied Berendonck bij Wijchen (Nijmegen). Je kunt kiezen uit de 7, 13 of 19 kilometer. Misschien kom jij met je snuiter wel in de documentaire ‘Rise of the Sufferfests’. Want de Californische documentairemaker Scott Keneally zal zelf deelnemen aan Strong Viking Water en met zijn filmcrew de populariteit van obstaclerunning vastleggen.

[heading size=4 style=underline]WC OCR[/heading]Nog een reden om mee te doen: deze editie van Strong Viking is officieel aangewezen als tweede en laatste kwalificatiewedstrijd in Nederland voor het Wereldkampioenschap Obstacle Course Racing in Cincinnati eind oktober 2014.Wil jij een poging doen om je te kwalificeren? Dan dien je je in te schrijven voor startvak Odin (start 10.00 uur). Per leeftijdscategorie kwalificeren de eerste 10  zich voor de WC OCR. Alleen met een kwalificatie op zak kun je je inschrijven voor het WK!

[heading size=4 style=underline]Winactie![/heading]Om in aanmerking te komen voor één van de startbewijzen voor de afstand en startvak naar keuze moet je het volgende even doen:
Op mijn facebookpagina staat een actieberichtje.
1. Like facebookpagina RunAndreaRun
2. Like facebookpagina Strong Viking
3. Share het actiebericht
4. Laat in een comment onder het actiebericht even waarom jij een startbewijs moet winnen!

De prijswinnaars worden vrijdag 6 juni 2014  bekend gemaakt via RunAndreaRun.nl. Meedoen kan tot en met vrijdag 6 juni 12.00 uur!

Good luck Vikigs!

Foto en filmpje: Obstakels.com

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!