Gear, gadgets en lifestyle

WIN! Startbewijs StrongSisterRun (ladies only!)

Dames, meisjes, studentes, huisvrouwen, kantoormiepen, diva’s en fitchicks: deze is speciaal voor jullie! Als je nog steeds twijfelt of je een keer een obstaclerun wilt doen, dan ga ik je nu proberen over de streep te trekken. Vandaag kun je samen met je vriendin, zus, collega of welke vrouwelijke wie dan ook twee startbewijzen winnen voor de StrongSisterRun.

[heading size=4 style=underline]StrongSisterRun[/heading]Voor het eerst wordt er namelijk een obstaclerun voor girls only georganiseerd! De StrongSisterRun vindt op 5 september plaats in Hellendoorn. Het parcours is een route van 7 kilometer door de bossen en over de heuvels rondom Hellendoorn met ruim 18 obstakels die je tegenkomt. Je loopt dus met alleen meiden om je heen! Veel gezelliger, leuker dan met die beesten van kerels die over het parcours stieren. Toch? Heren mogen natuurlijk wel aan komen moedigen (en kunnen de dag erna los tijdens de Strongmanrun). Nu niet aankomen met een hele berg aan smoesjes, daar ben ik namelijk op voorbereid…

[heading size=4 style=underline]Veeeel te ver![/heading]Echt niet! Het parcours is 7 kilometer en aangezien de StrongSisterRun pas in september is, heb je nog zeeën van tijd om te (gaan) trainen. Zelfs als je nog maar net begint of moet beginnen met hardlopen. Sterker nog: je kunt gebruik maken van het trainingsschema dat speciaal voor de StrongSisterRun is gemaakt. De eerste challenge is het opbouwen naar 30 minuten hardlopen in negen weken. Dat is te doen toch? Zeker als je de tips en tricks in acht neemt.
RunAndreaRun StrongSisterRunCheck de site even voor een groot uitprintbaar exemplaar. Kun je hem mooi op de koelkast, op het toilet of in de schoenenkast hangen. Challenge completed? Dan hoort daar uiteraard een beloning bij! Booty Challenge?

[heading size=4 style=underline]Veeeel te zwaar![/heading]Echt niet! Je maakt het zo zwaar als je zelf wilt. Ok, het is 7 kilometer en je hebt wat obstakels te overwinnen. Maar no worries, je hebt altijd elkaar nog om te helpen! Plus, je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt (nee niet onderweg gaan picknicken), dus je bepaalt zelf hoe diep je gaat, of niet. Wil je toch zo fit mogelijk aan de start staan, alvast helemaal in de stemming komen met andere meiden of vind je het toch wel spannend en eerst even proeven? Doe dan mee met de Booty Challenges! Tijdens de Booty Challenges werk je samen aan jullie conditie, doe je oefeningen die je helpen bij de voorbereiding op de StrongSisterRun, krijg je tips en tricks over obstakels, maar maak je vooral heel veel lol! Vanuit De Wilgenweard ga je de bossen in en het parcours op. Bij terugkomst kun je je hier ook omkleden en douchen, chillen en een hapje en drankje doen op het terras…

Data: 17 mei, 14 juni, 12 juli en 9 augustus
Locatie: De Wilgenwaerd, Nijverdal
Kosten: € 10,-
Meer info vind je hier en aanmelden kan hier.

[heading size=4 style=underline]Veeeel te duur![/heading]Echt niet! Zeker niet als je mazzel hebt en een startbewijs wint voor de StrongSisterRun! Hoe dan? Nou, door mee te doen met deze prijsvraag! Meedoen is simpel.
1. Ben je een vrouw? Ja, ga dan door met 2. Nee? Pech! Doei!
2. Like mijn facebookpagina
3. Like de facebookpagina van StrongSisterRun
4. Deel het facebookbericht
5. Tag in het facebookbericht met wie JIJ graag samen mee zou willen doen aan de StrongSisterRun (wel een vrouw dus)

Sneaky tip: tag elkaar en maak dubbel zoveel kans!

En wie weet win je twee startbewijzen voor jou en je vriendin, zus, collega, buurmeisje, moeder of oma. Meedoen kan tot en met woensdag 25 februari. Op donderdag 26 februari maak ik de winnaressen bekend!

See you in the mud!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!