Gear, gadgets en lifestyle

WIN! Startbewijs voor de Gemert City Run!

Brabantse gezelligheid. Dat vliegt je om de oren als je 13 mei deelneemt aan de Gemert City Run in… Gemert! Duuuh! En jij kunt nu een startbewijs winnen!

[heading size=4 style=underline]Gemert City Run[/heading]Je kunt kiezen uit een 5 of 10 kilometer. Het parcours van de 5 kilometer voert je door en rond het centrum van Gemert, terwijl je met de 10 kilometer een lus buiten Gemert langs maakt met een blik op het omliggende groen. Met de starttijden in de avond en een dorpsfeest na afloop kun je tot in de late Brabantse uurtjes doorgaan.
Gemert City RunDe organisatie is in handen van (onder andere) Cindy van Girls on the Move. En die meiden zijn retesnel! Dus het is ook niet verwonderlijk dat er bij deze wedstrijd een startvak voor geïnviteerde lopers is, waarbij heel erg snelle tijden worden verwacht! Maar je hoeft echt geen racemonster te zijn om aan de Gemert City Run deel te nemen. Sterker nog: met een wat lager tempo valt er veel meer te genieten van de sfeer en het mooie parcours, dat onder andere door de binnenstad en langs het kasteel gaat.
Gemert City Run
[heading size=4 style=underline]Win![/heading]Heb jij wel trek in een potje Brabantse gezelligheid tijdens één van de leukste loopjes die de provincie heeft? Win gewoon één van de startbewijzen die ik voor dit te gekke event weg mag geven! Dat is eigenlijk heel simpel:
1. Like Runandrearun
2. Like de Gemert City Run
3. Vertel ons waarom jij wel wat Brabantse gezelligheid kan gebruiken in een comment.
Gemert City RunMeedoen met deze prijsvraag kan tot en met donderdag 20 april. De winnaars maak ik op vrijdag 21 april via runandrearun.nl bekend, dus hou de site in de gaten.

Foto’s: Gemert City Run, Herman van Daal

Eén reactie

  • Deborah

    Waarom ik wel wat Brabantse gezelligheid kan gebruiken. Gewoon omdat het in Brabant altijd gezellig is. In Brabant al menig x carnaval gevierd dus een ren feestje hoort daar ook bij.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!