Gear, gadgets en lifestyle

WIN: Startbewijs Zandvoort Circuit Run

Op zondag 29 maart vindt de Zandvoort Circuit Run weer plaats. Een unieke wedstrijd die over het Circuit van Zandvoort gaat. Waar normaal de snelle bolides hun uitlaten laten klapperen, roffelen 29 maart de hardloopschoenen over het asfalt. Win nu een startbewijs voor de Zandvoort Circuit Run!

[heading size=4 style=underline]Gas er op![/heading]Je kunt kiezen uit de 5 of de 12 kilometer. Beide afstanden maken een volle ronde van 4 kilometer over het circuit. De 12 kilometer maakt nog een mooie uitstap over het strand en over de boulevard en door het centrum van Zandvoort. De deelnemers voor de 5 kilometer blijven op het circuit zelf en mogen zich in de Ladies Circuit Run of Men’s Circuit Run met elkaar meten. Met gierende schoenen door de bochten en vol gas over de finish! Ik mag met dank aan de Zandvoort Circuit Run en Runner’s World een startbewijs voor dit fantastische en sfeervolle event weggeven!

[heading size=4 style=underline]Winnen?[/heading]Wat moet je doen om op 29 maart met loeiende motor aan de start te staan van dit waanzinnige event?
1. Like mijn facebookpagina
2. Deel het actiebericht op facebook
3. Plaats in een comment onder het actiebericht een foto van jouw schoenen die vol gas gaan!

Inspiratie nodig voor wilde schoenen?
RunAndreaRun Adidas Adios Boost 5
Meedoen kan tot en met zaterdag 28 februari. Op zondag 1 maart maak ik de winnaar bekend via www.runandrearun.nl!

Foto header: Looptijden.nl

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!