Gear, gadgets en lifestyle

WIN! Startbewijzen Barts Media Run

Bart de Graaff, wie is er niet met zijn B.O.O.S./BNN groot geworden? Zijn tomeloze energie gebruikte hij om zijn grootste droom te verwezenlijken: zijn eigen omroep. En dat terwijl hij ernstig ziek was. Hij werd 35 jaar, maar zijn nalatenschap leeft nog steeds voort.

[heading size=4 style=underline]Bikkels[/heading]Een eigen onderneming. Bart is het gelukt met zijn eigen omroep BNN, maar veel mensen met een beperking kunnen een dergelijke droom niet waar maken. Simpel weg, omdat veel instanties de deur dicht houden voor mensen met een beperking of ziekte. Na zijn dood richtten familie en vrienden de Bart de Graaff Foundation op, met als voorzitter Barts zus Mirjam de Graaff.  De Bart de Graaff Foundation zet alles in het werk om deze groep ondernemers te helpen. Deze Bikkels worden door de stichting geholpen bij het realiseren van hun ambitie middels zakelijke en persoonlijk coaching, exposure, financieel advies, ondersteuning bij de werving van sponsoren en al het andere dat nodig is om een succesvol, zelfstandig bedrijf te stichten.

[heading size=4 style=underline]Barts Media Run[/heading]Wat dit te maken heeft met hardlopen? Alles! Want ‘je hebt het pas écht gemaakt als er een run naar je wordt vernoemd’, zou Bart gezegd hebben. Op 25 mei is het al weer 15 jaar geleden dat Bart overleed en daarom organiseert de Bart de Graaff Foundation op 21 mei de allereerste Barts Media Run op het Mediapark in Hilversum om geld in te zamelen voor de Bikkels, die de Barts Foundation steunt. De route loopt dwars dóór het mekka van Nederlands medialandschap. Dat betekent: rennen langs de decorhallen, dwars door verschillende decors en langs kleedkamers, dwars door de wereldberoemde studio’s en dat met een aantal bekende Nederlanders. En Barts Media Run zou barts Media Run niet zijn zonder typische Bart acties! Iets met bakstenen gooien. Weet je nog? Toen mobiele telefoons nog zo groot als koelkasten waren.

[heading size=4 style=underline]Ben jij erbij?[/heading]De run zit vol entertainment en ook na afloop kun je genieten van live muziek. En jij kunt hier bij zijn, want ik mag twee startbewijzen verloten onder jullie! Meedoen is weer heel simpel:
1. Like RunAndreaRun
2. Like Barts Media Run en Bart de Graaff Foundation
3. Schrijf in een comment onder dit bericht jouw ultieme kattenkwaadstreek en…
4. …tag jouw loopmaatje met wie je dat wilt uitvoeren!

Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met vrijdag 12 mei. De winnaars maak ik op zaterdag 13 mei via runandrearun.nl bekend, dus hou de site in de gaten.

Foto: Barts Media Run

3 reacties

 • Edwin Kroos

  Ben altijd de braafheid zelve geweest. Als ik belletje ging lellen, ging het atijd mis. Zou doolgraqg gewoon een keer echt kunnen rellen zonder dat het mis gaat. Samen met Eva Boogaard….. lekker gillend over het mediapark.

  Ooit als kleine Edwin werkte ik in de bioscoop in Amersfoort. In de pauze werkte ik achter de balie.
  Opeens stond ie daar. Bart de Graaff…. Mijn eerste ontmoeting met een BN’er. Starstruck 😉

 • Minouschka Hartman

  Mijn ultieme kattenkwaad streek was, bij de plaatselijke cafetaria met automatiek een kroketje trekken en de vulling eruit eten en dan terugleggen in de automatiek. En dan maar afwachten totdat er iemand het Kroketje trok. Lachen, gieren en brullen.

  Ik zou heel graag met mijn schoonzus Marjolijn Hartman deze run door het Media park lopen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!