Gear, gadgets en lifestyle

WIN: Startbewijzen StrongManRun

De Fisherman’s Friend StrongManRun was de eerste obstaclerun in Nederland. En nu, 4 jaar later, uitgegroeid tot een begrip in obstaclerunwereld. Op zondag 4 september staan weer duizenden deelnemers aan de start, klaar om te killen, bomen te eten, modder te drinken of gewoon te overleven.

[heading size=4 style=underline]12 of 21 kilometer?[/heading]Hell’s deep, crazy corn, dé beste modder in de floating tree trunks, climbing water, foam party, de wringer. Zo maar een paar obstakels, die de diehard Strongmanrunner wel kent en een lach op het gezicht tovert. Daarvoor moest je wel een route van 21 kilometer afleggen… Sinds dit jaar kent de StrongManRun twee afstanden, namelijk naast de 21 kilometer, ook een 12 kilometer. Dus was de 21 kilometer een beetje ongrijpbaar, dan heb je nu de mogelijkheid om alle fun mee te maken op een korter parcours!
13876499_993062234145643_5361655676866103606_n
[heading size=4 style=underline]Going for the kill, or staying alive?[/heading]Op zondag 4 september kunnen we dus weer helemaal los in de modder, het mulle zand, op de slingerende bospaadjes, de heuvels en een flinke hoeveelheid obstakels. Allereerst gaat de 12 kilometer van start om 11.30 uur en om 13.00 uur volgt StrongManRun ’the original’. Ook dit jaar wordt er weer gestart in startwaves en het lijkt er op dat bij de 21 kilometer veel snelle dames en heren van start gaan. Het startvak ‘Going for the kill’ is uitverkocht! Maar nog plekjes zat in de overige waves. Doe je het liever wat rustiger aan en ben je al lang blij dat je finisht, misschien voel je je dan helemaal thuis in ‘Staying alive’. In ieder geval kun je na je prestatie weer helemaal bijkomen en je laatste restje adrenaline er uit dansen op het feestterrein.Fishermans Friend StrongmanRun 2014 pers

[heading size=4 style=underline]Tickets StrongManRun winnen?[/heading]De inschrijving is bíjna gesloten en misschien wacht je tot het allerlaatste moment, sprokkel je net dat restje moed bij elkaar om je alsnog in te schrijven. Maar dan trek ik je nú over de drempel! Dankzij de organisatie van de StrongManRun mag ik last minute twee startbewijzen voor de afstand naar keuze (12 of 21 kilometer, startwave o.b.v. beschikbaarheid) voor de StrongManRun op zondag 4 september weg geven. Wat moet je doen:
1. Like mijn facebookpagina
2. Like de facebookpagina van StrongManRun
3. Schrijf in een comment waarom jij getwijfeld hebt met je inschrijving en waarom jij écht die twee startbewijzen NU.MOET.WINNEN!!
4. Delen van dit bericht is lief!

Meedoen kan tot en met donderdag 18 augustus. De prijswinnaar maak ik op vrijdagochtend 19 augustus 2016 bekend op www.runandrearun.nl. Als je wint krijgt je een kortingscode die recht geeft op de startbewijzen. Je dient je wel vrijdag in te schrijven! Mocht je niet winnen, dan heb je nog een dag de tijd om je alsnog in te schrijven! De inschrijving sluit namelijk op vrijdag om 23.59 uur.

13626479_980680452050488_6794958653069222077_nTip: like dus mijn facebookpagina en blijf op de hoogte van updates op de website. Het zal niet de eerste keer zijn dat prijswinnaars de bekendmaking missen en ook niet reageren op een persoonlijk berichtje op facebook.

Deze prijsvraag is mede mogelijk gemaakt door StrongManRun.

Foto’s: StrongManRun

4 reacties

  • Ruby Pijpers

    Ja ik moet nu doe kaarten winnen zodat ik met eigen ogen toch kan zien waar de original begonnen is en zo samen met mijn Buddy deze fantastische run kan meemaken.Natuurijk heb ik lekker getraind deze zomer en wil me dan ook weer bewijzen op de 21km. Dus kom maar op met die tickets dan maken we er een onvergetelijke dag van.

  • Hans holtkamp

    Die zou ik graag willen winnen omdat ik klaar wil stomen voor europees en dus harder wil trainen , ik wil hem samen doen met mijn vrouw die sinds kort ook het virus te pakken heeft ☺️

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!