Gear, gadgets en lifestyle

WIN: Startbewijzen Strongmanrun

If we may get dirty, you will as well! Daarom een prijsvraag om je vingers beter niet bij af te likken… Maak kans op een startbewijs voor de Strongmanrun op 6 september!

[heading size=4 style=underline]Strongmanrun[/heading]Zin om 21 kilometer door de modder, het zand, slingerende bospaadjes en over obstakels te ploeteren? Lees dan zeker even verder. Op 6 september wordt in Nijverdal weer de Fisherman’s Friend Strongmanrun georganiseerd. Dit maal wordt er gestart in waves, zodat de snellere lopers vooraan kunnen starten en wie niet zo hard wil meer achteraan. Voor zowel de doorgemodderde obstaclerunners als de lopers die wel eens kennis willen maken met een iets andere tak van sport een leuke uitdaging van 21 kilometer. Verwacht een mooi heuvelachtig parcours, een paar duiken in de Regge, Hell’s Deep en veel, heel veel modder. Na afloop kun je je adrenaline er nog even uitdansen op het feestterrein.

[heading size=4 style=underline]Work it out[/heading]Hoe je hiervoor moet trainen? Maandelijks kun je deelnemen aan de Extreme Workouts in Nijverdal. Er zijn verschillende niveau trainingsgroepen, zodat iedereen mee kan doen. Wie zich reeds heeft ingeschreven voor de Strongmanrun heeft voorrang bij aanmelding, maar ook als je niet deelneemt aan de Strongmanrun kun je dus meedoen. Per keer is er plek voor 200 mensen. De volgende data zijn:
17 mei
16 juni
14 juli
18 augustus
Strongman 2 CollageMeer informatie en aanmelden voor de Extreme workouts vind je hier. Maar ook thuis kun je aan de slag. Op de site van Strongmanrun staan diverse trainingsschema’s voor hardlopen en krachttraining. Daarnaast vind je veel info over kleding en schoenen, eten en drinken

[heading size=4 style=underline]Win it![/heading]Dus. Aan de voorbereidingen hoeft het niet te liggen! Maar je moet wel een startbewijs hebben om mee te kunnen doen. Heb je die nog niet? Win hem dan gewoon! Meedoen is simpel.
1. Like mijn facebookpagina
2. Like de facebookpagina van Strongmanrun
3. Deel het facebookbericht
4. Laat in een comment onder het facebookbericht even weten waarom juist JIJ een startbewijs nodig hebt.

En wie weet win jij een van de twee startbewijzen voor de Strongmanrun! Meedoen kan tot en met donderdag 14 mei 2015. Op vrijdag 15 mei  maak ik de winnaars bekend!

See you in the mud!

Foto’s: Fisherman’s Friend Strongmanrun Nederland

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!