Gear, gadgets en lifestyle

WIN: tickets Strong Viking Mud editie

Ik hou van feestjes vieren en ik kan daarvoor heel veel redenen verzinnen. Bijvoorbeeld het heerlijke lenteweer deze week, de winst bij Mud Masters afgelopen weekend, mijn kwalificatie voor het WK Obstacle Course Running of dat ik bijna 600 volgers op facebook heb.

[heading size=4 style=underline]Partytime![/heading]Weet je wat…. Ik GA gewoon een feestje vieren! Maar eerst dit… Nu ik me heb gekwalificeerd voor het WK OCR ga ik alles op alles zetten om op 25 en 26 oktober zo fit en sterk mogelijk aan de start te staan. Techniek moet er getraind gaan worden… En hoe kun je dat beter oefenen dan in de praktijk? Daarom sta ik op 29 maart aan de start van Strong Viking Mud edition. En nu komt het: ik sta daar niet alleen… Ik mag van Strong Viking 4 startbewijzen weg geven voor deze über modderige editie!
Mud 4

[heading size=4 style=underline]How to win?[/heading]Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is hieronder in een comment hieronder aan te geven waarom jij door de modder wil ploeteren. Alleen, met een vriend(in) of met je collega’s? Doe dit voor vrijdag 21 maart a.s., want zaterdag de 22e maak ik de winnaars bekend. De winnaars kunnen kiezen uit de afstand van 8 of 14 kilometer en verschillende starttijden.

To mud, or not to mud? That’s the question…

 

7 reacties

 • Jeroen Kok

  Al geruime tijd ben ik verslaafd aan obstakelruns, maar ik krijg mijn vrouw samen met haar vriendin net niet over de streep om met me mee te gaan.
  Ze zijn erg nieuwsgierig en de nummer 1 obstacle run van Nederland zou dan fantastisch zijn om ze hiermee in aanraking te laten komen.

 • Danny Roodzant

  Meedoen aan de Strong Viking Mud Run, zou voor mij de spreekwoordelijke kers op de taart zijn, ter afsluiting van een herstelperiode van 5 maanden na een cva, en een start zijn in mijn voorbereiding voor de MMM op 27 september. En er is niks mooiers dan dit in de modder te doen 🙂

 • marijn

  Omdat mn broertje en ik eens een excuus willen hebben om als viking verkleed in de modder te spelen. Met geprobeerd zodat je zelf ook mee kan genieten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!