Gear, gadgets en lifestyle

WIN! Wie jarig is trakteert…

Er is er één jarig hoeraaaa!! En dat ben ik! Wie jarig is trakteert, dus heb ik vandaag iets heel speciaals voor jullie… Iets met hardlopen, mooie uitzichten, zware omstandigheden en kilometers met schema naar wens.

[heading size=4 style=underline]De weg op[/heading]Dit jaar wil ik me, na flink wat gedoe met mijn been het afgelopen 1,5 jaar, meer toeleggen op hardlopen. Ik heb het naar mijn zin het afgelopen jaar veel te weinig gedaan. Zeker als ik kijk naar wegwedstrijden. Ik weet bijna niet meer hoe het is om een ‘gewone hardloopwedstrijd’ te lopen! Dus ben ik bezig om mijn duurvermogen weer uit te bouwen en pak ik zo ook weer de intervaltrainingen op. Een gevarieerd trainingsschema is in mijn ogen nog altijd de sleutel tot succes. Met enkel duur- of intervaltrainingen kun je niet het beste uit jezelf halen. Heel handig dus dat ik gecertificeerd ben en mijn eigen loopschema kan maken! En ook al heb ik niet echt een concreet doel voor ogen dit jaar, ik heb wel leuke loopplannen. En daar kun jij deel van uit maken!

[heading size=4 style=underline]Halve van Den Helder[/heading]Op 10 april loop ik namelijk De Halve van Den Helder. Helemaal daar? Jup. Ik heb er nog nooit eerder gelopen, het parcours is uitdagend en enorm gevarieerd. Zo loop je het ene moment door de duinen of over de zeedijk en het andere moment dwars door de stad en langs en door cultureel historisch erfgoed. Ik hou daar wel van: afwisseling in je route met veel bezienswaardigheden. En hebben we de wind in de rug, of vet tegen?
Halve van Den Helder dijk
[heading size=4 style=underline]He ga je mee?[/heading]
Weet je wat nog leuker is? Jij kunt met me mee!! Ik mag namelijk twee startbewijzen verloten. Je kunt dan kiezen uit de halve marathon, de 13,7 km of de 5 km. En om gedrieën zo fit en scherp mogelijk aan de start te verschijnen, krijg je er van mij een persoonlijk loopschema bij! Het schema maak ik, na een intake, op jouw doel, niveau en behoeften. Wil je een pr op de halve marathon lopen of wil je voor het eerst de 5 kilometer uitlopen? Ik verzorg jouw schema zodat je de komende drie maanden verantwoord toe kunt trainen naar jouw doel.
De enige voorwaarde die ik van jou vraag is commitment. Ik maak voor jou een schema en begeleid je naar jouw doel op 10 april. Als tegenprestatie van jou verwacht ik:
– dat je traint volgens het schema (die overigens op jouw behoeften, wensen, doel en mogelijkheden is afgestemd);
– dat we regelmatig contact hebben over je trainingen en voortgang;
– dat je op 10 april de door jou gekozen afstand loopt tijdens de Halve van Den Helder;
– dat jij over jouw avontuur (voorbereiding en je wedstrijd) een blogje schrijft voor Runandrearun.nl.
Start Halve van Den Helder
[heading size=4 style=underline]Are you in?[/heading]
Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor een startbewijs èn een persoonlijk hardloopschema op maat?
1. Like mijn facebookpagina
2. Like de facebookpagina van de Halve van Den Helder
3. Geef in de comments aan welke afstand je wilt gaan lopen, wat jouw doel is en waarom jij een startbewijs en schema wilt winnen
4. Dit bericht delen is lief.

Ik maak de prijswinnaars op 22 januari 2016 bekend via Runandrearun.nl.

 

5 reacties

 • Patricia

  Ik zou dan graag de halve marathon lopen. Doel is finishen binnen 2 uur.
  Waarom: locatie, parcours en de invloed van de elementen spreken tot mijn verbeelding.

 • Denise

  Dat lijkt mij supertof! Na ook gedoe met de benen en een verhuizing naar Amsterdam, vanuit Den Helder, mis ik het lopen over de dijk en door de duinen. Ik heb deze run een keer eerder gelopen en bij mijn gedachte aan Den Helder kan ik de route dromen. Wij noemen deze run ook wel de route van Napoleon, het gaat deels door de stelling van Den Helder, waar Napoleon de opdracht toe gaf om te bouwen.
  Na de verhuizing ben ik nu weer aan het trainen, waarbij een schema en uitdaging van een startbewijs voor de 13,7 km een goede motivatie zullen zijn!

 • joyce pots

  Hi andrea!! in mijn facebook bericht helemaal vergeten je te feliciteren.. maar dus bij deze!! Van harte gefeliciteerd!!!
  kan jij mijn motivator mijn drive zijn? ik ga in maart op mijn 30e verjaardag de 13km van de strong viking mud edition doen maar ik zoek een grotere uitdaging en de halve van den helder is het haalbaar ik denk het wel als ik maar train en comitted ben.. ik ben geen snelle hardloper dus uitlopen zal het doel zijn en er vol van gaan genieten! ik doe mee en duim heel hard! het zou zo super tof zijn en vanuit twente rijd ik graag helemaal naar den helder (ik maak er gewoon een weekend van!) om mezelf helemaal uit te dagen voor de halve marathon!!

  ik lees al heel veel mooie uitdagingen en pr’s die verbroken willen worden!
  mijn motivatie is het doel om de halve te halen! te knallen en vooral te genieten!

 • Ron

  Oei,

  Gister na 11 januari 2015 weer de hardloopschoenen aangetrokken en n voorzichtig rondje gedaan van nog geen 5 km.
  Bijna n jaar excuses gehad om niet te lopen ( tot Mei wel regelmatig gefietst) ben ik inmiddels zeker weer 10 kg te zwaar en is de conditie prut
  Het missen van n uitdaging deed me besluiten in de Halve van Den Helder n nieuw richtpunt te maken. Gewoon als motivatie, ik heb echt n doel nodig.

  Vaker dan 3 keer in de week zal lastig zijn. Ook t plannen van vaste dagen wordt n uitdaging. Niet door de motivatie maar n vrouw met onregelmaige diensten en twee kleine kinderen maakt het plannen n continue puzzel. Maar t bankhangen moet maar even over zijn!

 • chantal

  Nog gefeliciteerd!

  Hardlopen begon voor mij als noodzakelijk kwaad. Ik wilde die Strong Vikings meemaken, maar tussen al die obstakels moest best wat gelopen worden. Toen ik eenmaal begon met hardlopen merkte ik dat ik er veel energie en rust voor terugkreeg. Afgelopen december heb ik voor het eerst aan een loopevenement zonder modder meegedaan tijdens de night run in Utrecht (goede warming-up =p). Dit beviel me wel, en dit wil ik graag meer gaan doen!
  Ik loop nu zo’n 5 km. Jammer dat er geen afstand tussen de 5 en 13,7 zit bij de Halve van Den Helder. Ik zou graag of de 5 snel lopen, of opbouwen naar de 13,7 km als dit in die paar maanden mogelijk zou zijn.

  Het uitlopen van een echt hardloop evenement is een doel op zich voor me. Hiernaast zou ik dan ook bij strong viking de 13 of 19 km willen doen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!