Gear, gadgets en lifestyle

Winnaar EHBOK-kit

Pleistertje hier, beetje zalfje smeren daar. Ik kan na dit weekend weer lekker aan de slag met mijn eigen EHBOK (Eerste Hulp Bij OCR Kisses)-kit. Het beeld dat ik als een gracieuze hinde over de obstakels lijk te vliegen, heb ik al lang opzij gezet.

[heading size=4 style=underline]Dodo[/heading]Nee, ik lijk meer op een tank die overal vol tegen op botst. Iets met de kortste weg van A naar B en wat ik dan op mijn pad tegen kom, moet wijken. Maar dat doet het meestal niet. Die muur blijft echt wel staan en ik kan ook nog steeds niet vliegen, waardoor ik nog wel eens als een dode dodo uit de lucht kletter. Dat levert dan wel weer fraaie blauwe plekken, schrammen en bulten op. Kun je weer een week met een lange broek en mouwen op kantoor zitten…

[heading size=4 style=underline]Censuur[/heading]Gelukkig ben ik niet de enige en daarom vroeg ik jullie je OCR kiss in te sturen. De mooiste OCR kisses kwamen aan me voorbij! Zelfs via de mail ontving ik er eentje die ik hier niet kan plaatsen, maar waarvan ik dacht: he die steen heb ik ook gevoeld toen ik daar op mijn kont overheen gleed! Ik dacht toch werkelijk dat ik een gat in mijn broek had.

[heading size=4 style=underline]De winnaar…[/heading]Maar goed, OCR kisses in alle gradaties en formaten, waarbij de benen het toch het meeste moeten ontgelden. Dat levert natuurlijk een prijswinnaar op! Rita Veldmaat- Van Meurs, jij wint met je blijvende herinnering aan de monkeybars tijdens de Urbanathlon de EHBOK-kit! Ik neem even contact met je op voor je adres en dan stuur ik je de EHBOK-kit toe, zodat je bij de volgende races je OCR kisses al liefde kunt geven die ze nodig hebben.
11225069_1088399787856448_8846462790235755606_n

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!