Gear, gadgets en lifestyle

Winnaar Spibelt

Holy… Jullie weten me het wel moeilijk te maken! Op de prijsvraag van de Spibelt heb ik ongelooflijk veel reacties gehad! Dacht ik lekker in Berlijn een beetje te kunnen lanterfanten, kan ik tig namen op een  papiertje schrijven!

[heading size=4 style=underline]Spibelt[/heading]Heb je deze winactie gemist? Dat is dan best wel jammer voor je. Ik mocht namelijk in samenwerking met Spibelt een Spibelt weggeven. In dit superhandige en lichtgewicht heuptasje kun je ongelooflijk veel spulletjes kwijt. Hoe vol je hem ook stopt, het rammelt niet en blijft comfortabel zitten. Omdat de Spibelt in heel veel kleurtjes verkrijgbaar is, is hij ook nog eens makkelijk bij je outfit te matchen.
Zowel Spibelt als ik hadden niet gedacht zoveel reacties te krijgen. We zijn er hartstikke blij mee, dus allereerst: bedankt iedereen! Jammer genoeg mag ik maar één Spibelt weggeven. De winnaar kan kiezen tussen de nieuwste kleuren: de blauwe of roze Funky Spibelt. Officieel worden deze nieuwe kleuren zondag bij de Marikenloop geïntroduceerd.

[heading size=4 style=underline]And the winner is…[/heading]En dan nu… The moment we all have been waiting for… The winner… of the Spibelt… is… Of eigenlijk beter gezegd… De hazen van deze winnaar zijn eigenlijk de winnaars, want die hoeven nu niet meer met de spulletjes van Ilse Deborger rond te lopen! Gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd wat jij er allemaal ingepropt krijgt! Als je mij je mailadres doorstuurt, zorg ik dat Spibelt contact met je opneemt voor de verzending van de Spibelt.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!