Gear, gadgets en lifestyle

Winnaars prijsvraag Safe-ID

Niet 1 maar 15 Safe-ID runningtags met 2 jaar activatie mag ik weg geven. Heb jij de afgelopen weken meegedaan met de prijsvraag? De kans is dus groot dat je bij de winnaars zit! Lees snel verder!

[heading size=4 style=underline]Safe-ID[/heading]We zijn het er eigenlijk allemaal over eens dat we nooit anoniem de deur uit moeten gaan. Maar toch gebeurt dit regelmatig met alle nare gevolgen van dien. Wat als dan je identiteit niet bekend is, je familie niet ingelicht kan worden, of de hulpverlening niet weet dat je bepaalde medicijnen gebruikt? Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende ID-gadgets verkrijgbaar waarmee je je gegevens altijd bij de hand hebt, zoals de Safe-ID. De Safe-ID is een unieke code op een tag, die op de schoen bevestigd kan worden. Mocht er iets met je gebeuren dan kan jouw vinder of hulpverlener de SafeID/QR-code scannen met een smartphone. In no time verschijnen dan alle gegevens die nodig zijn voor doeltreffende hulp op het display: naam, adres, medicijngebruik, familie, etc.

[heading size=4 style=underline]De winnaars[/heading]In samenwerking met Safe-ID mocht ik een prijsvraag uitschrijven en het aantal aanmeldingen was overweldigend! Maar gelukkig mag ik 15 in plaats van 1 Safe-ID weg geven, dus daarmee is de winkans een stuk groter! Staat jouw naam hieronder bij de winnaars? Dan neem ik even contact met je op!

Tessa van den Dolder
Rudy Veldmaat
Arie van der Neut
Leen Maes
Tim Pottiez
Karin Scholten
Frans Heimensen
Marjan Kakiay
Andrea Vering
Henk Dekker
Marissa Pace
Ron Westerhout
J. Westra
Frank de Mönnik

Gefeliciteerd!

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. Als je je mailadres achter hebt gelaten krijg je een kortingscode van mij om alsnog de Safe-ID met korting aan te kunnen schaffen. Eigenlijk zijn er dus geen verliezers!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!