Gear, gadgets en lifestyle

Winnaars startbewijzen Strongmanrun

If we may get dirty, you will as well! Wie wint één van de startbewijzen voor de Fisherman’s Friend Strongmanrun op 6 september in Hellendoorn en duikt mee in de modder? Als je mee hebt gedaan aan de prijsvraag, lees dan zeker even verder.

[heading size=4 style=underline]De winnaars[/heading]Zo! Jullie hadden er zin in! Dat waren een boel reacties met allemaal mooie redenen om mee te doen aan de Strongmanrun! Maar de twee winnaars zijn bekend:
Joost van Loo: Omdat er meer ouderen aan mee moeten doen die nu achter de geraniums dreigen te verpieteren
Yorick Klein Gunnewiek: Omdat ik die dag ook een volksfeest heb, maar gaarne eerst echte dorst creëer!

Gefeliciteerd! Ik neem contact met jullie op, zodat jullie de gewonnen startbewijzen kunnen incasseren!

[heading size=4 style=underline]Extreme Workout[/heading]Trainen met nog meer fanatiekelingen voor de Strongmanrun? Dat kan! Schrijf je dan in voor een Extreme Workout in Hellendoorn. Maandelijks kun je deelnemen aan de Extreme Workouts. Er zijn verschillende niveau trainingsgroepen, zodat iedereen mee kan doen. Wie zich reeds heeft ingeschreven voor de Strongmanrun heeft voorrang bij aanmelding, maar ook als je niet deelneemt aan de Strongmanrun kun je dus meedoen. Per keer is er plek voor 200 mensen. De volgende data zijn 17 mei, 16 juni, 14 juli en 18 augustus.

Foto: Strongmanrun

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!