Gear, gadgets en lifestyle

Winnaars Urban Culture Run Utrecht

Wie o wie wint de startbewijzen voor de allereerste Urban Culture Run Utrecht en rent op 4 september dwars door Hoog Catharijne rennen en de Domtuin?

[heading size=4 style=underline]Niet gewonnen?[/heading]Heb je meegedaan aan de prijsvraag? Mooi! Want dan ben je waarschijnlijk net zo’n nieuwsgierig typje als ik en gluur je het liefst alle steegjes en gangetjes in als je ergens langs loopt. Tijdens de Urban Culture Run Utrecht krijg je daar ruimschoots de kans voor, want jij  komt straks op plekken, die normaal gesproken niet voor hardlopers toegankelijk zijn! Hardlopend door Hoog Catharijne, de Kloostergang in de Domtuin, de werfkelders, noem maar op! Neem gerust de tijd om even foto’s te maken en alles in je op te nemen, want tijd doet er niet toe! Ik wens jullie heel veel plezier Danielle Schouw en Pierre Gerstel!

UrbanCultureRun_zonder-logo

[heading size=4 style=underline]Niet gewonnen?[/heading]Niet getreurd! Als je dit event niet wilt missen heb je nog tijd genoeg om je in te schrijven. En als je dat snel doet, heb je ook nog echt iets aan het gratis trainingsschema dat je bij je inschrijving krijgt.

Datum: zondag 4 september 2016
Locatie: Utrecht, Stadskantoor
Programma: start tussen 9.o00-11.00 in kleine groepjes
Kosten:
€ 20,-
Parcours: 8 km verhard
Faciliteiten: gratis tasinname, verzorging na de finish (drinken en snack), gratis loopschema
Inschrijven: inschrijven kan hier tot en met 3 september 2016
Bereikbaarheid: betaald parkeren kan in de directe omgeving; bereik met NS is prima
Bijzonderheden: tijd is van ondergeschikt belang. Er vindt geen tijdsregistratie plaats en er wordt gestart in kleine groepjes.

Foto’s: Urban Culture Run Utrecht

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!