Gear, gadgets en lifestyle

Winterproof

De trend van deze winter is zichtbaarheid. Menig sportmerk heeft een complete lijn van kleding en schoenen op de markt gebracht, die je zichtbaarheid tijdens het trainen in het donker of slecht weer vergroten. Een overzicht van de meest flashy collecties van dit moment.

[heading size=4 style=underline]Nike Flash Pack[/heading]Nike pakt het dit jaar groots aan. De meest populaire type schoenen zijn voorzien van een Flash Pack: Air Pegasus 30, Lunarglide 5, Free 5.0, Lunar Eclipse 3, Vomero 8 en de Structure 17. Voor de heren is ook de Dual Fushion Run 2 met een Flash Pack beschikbaar. Allemaal voorzien van het woord Shield achter de naam. De damesmodellen kenmerken zich door de voornamelijk paarse hoofdkleur, terwijl de herenschoenen een legergroene basiskleur kennen. Naast de uitgebreide schoenencollectie is er ook een kledingcollectie met Flash Pack beschikbaar.

[heading size=4 style=underline]saucony ViziGlo[/heading]Enkele jaren geleden kwam Saucony met de ViziPro lijn op de markt: een kledinglijn in knallende kleuren en met veel reflectie om de zichtbaarheid te verbeteren. Dit jaar brengt Saucony de populaire Ride 6 (neutraal) en Kinvara 4 (natural) onder de naam ViziGlo uit. De schoenen hebben een kleine metamorfose ondergaan en passen helemaal bij de ViziPro-lijn van deze winter.
Saucony Collage

[heading size=4 style=underline]Asics Lite Show[/heading]De opvallendste lijn schoenen die de zichtbaarheid vergroot is ongetwijfeld die van Asics. Ook Asics heeft de populairste schoenen voorzien van extra reflectie onder de naam Lite Show. Dit zijn de Nimbus 15 (supinerend/neutraal), Cumulus 15 (supinerend/neutraal), GEL Kayano 19 (lichte tot matige overpronatie), GT2000 (overpronatie) en de Fuji Trabuco (trailschoen, overpronatie). Niet alleen de reflectie is opvallend, maar vooral de kleurstelling van de schoenen. Jammer genoeg is de Lite Show kledinglijn niet in Nederland te verkrijgen, wel in Amerika.

Ben jij al winterproof?

Bronnen: Nike, Saucony, Asics

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!