Gear, gadgets en lifestyle

Wollig warmhoudertje

De kou zit in de lucht. ’s Ochtend is het toch aanzienlijk kouder dan een week geleden! Gaat het nu dan (eindelijk) winter worden? Dat zou mooi zijn, want hoe koud het ook gaat worden, een koud hoofd zal ik niet krijgen!

[heading size=4 style=underline]Windwool[/heading]Dat komt omdat ik me sinds kort de gelukkige eigenaar mag noemen van de WDX Merino windwool. De watte? Een buff. Maar dat mag je niet zeggen! Tis geen buff (dat is namelijk een merknaam), maar dit heet dus een wind. WDX heeft een hele lijn van deze tubes en ik heb de Windwool, gemaakt van Merino wol. Het voelt heel zacht aan, kriebelt niet en je kunt er makkelijk doorheen adem halen. Daarnaast is het waterafstotend en biedt het UV protectie. Zeker nu het kouder gaat worden mag deze accessoire eigenlijk niet in je garderobe ontbreken.
Merino 2 Collage
[heading size=4 style=underline]Veelzijdig[/heading]
De wind is op verschillende manieren te dragen, zoals om je nek, als haarband, petje of balaclava. In onderstaande video een korte instructie over de ontelbare mogelijkheden.

De WDX headwear is verkrijgbaar via www.AltijdSporten.nl.

 

3 reacties

  • Elsa

    Hee, zo’n ding heb ik ook! Gekregen bij de Diepe Hel Holterbergloop. Multifunctioneel dus, ik moet er maar eens mee stoeien. Die nomadensluier is wel heel bijzonder, zit dat niet strak?

    • Andrea

      Fijn he! Ik heb hem nog niet helemaal voor mijn gezicht gedragen tijdens het lopen, dat was nog te warm. Maar ik kan wel een laag temperatuurtje trotseren!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!