Gear, gadgets en lifestyle

Woudenbergs klassement

Vorige week liep ik de 10 kilometer cross tijdens de Florijnwinterloop. Fantastische weersomstandigheden, een mooie battle en een geweldig geprepareerd parcours leidde me naar de winst van het Woudenbergs klassement. Niets nieuws eigenlijk. Dit was alweer de 12e keer dat ik mij Woudenbergs snelste mag noemen en daarmee werd ik vorig jaar opgenomen in de in het leven geroepen Wall of Fame.

[heading size=4 style=underline]Persbericht[/heading]Woudenbergse winnaars winterloop gehuldigd

In de kantine van v.v. Woudenberg vond op 11 januari de prijsuitreiking plaats van het Woudenbergs Klassement van de 27e Florijnwinterloop. De plaatselijke winnaars op de diverse afstanden werden door Accountantskantoor De Kruijff van een prijs en bloemen voorzien. 4 winnaars traden toe tot de Woudenbergse Wall of Fame.

Bij de 1 km jeugdloop meisjes kwam evenals vorig jaar Sofie de Ronde als eerste over de finish. Thomas Blok (1km jongens), Alieke Schregardus en Niels van Veenendaal (3km) waren de andere winnaars bij de jeugd. In bijzijn van ouders en supporters ontvingen de lopers bloemen en een beker.

Bij de 5 km bosloop werd dit jaar Gerdine van Ginkel uitgeroepen tot beste Woudenbergse. Rik Wolswinkel (5km) en Andrea van Lieshout en Joop Scheer (10km) waren de andere winnaars. Ilonka van den Hengel werd bij de 10 Engelse mijlen Woudenbergs beste. Rik Wolswinkel werd eerste bij de mannen. Rik deed aan drie afstanden mee en werd twee keer Woudenbergs beste!
5711

Op de foto zie van je rechts naar links: Alieke Schregardus, Gerdine van Ginkel, Niels van Veenendaal, Joop Scheer, Thomas Blok, Rik Wolswinkel, Sophie de Ronde, Norbert Couwenberg (Accountantskantoor de Kruijff), Andrea van Lieshout, Ilonka van den Hengel en Sylvia van Waveren (organisatie Florijn Winterloop).

5690Sophie de Ronde, Niels van Veenendaal, Joop Scheer en Gerdine van  Ginkel werden dit jaar opgenomen in de Woudenbergse Wall of Fame. In de Woudenbergse Wall of Fame worden lopers opgenomen die het Woudenbergs Klassement meer dan 1 keer hebben gewonnen.

De organisatie van de Florijnwinterloop kijkt met trots terug op een zeer geslaagd evenement dat tot stand is gekomen door de hulp van meer dan 200 vrijwilligers en 50 sponsors.

Tot volgend jaar, de loop zal dan op zaterdag 3 januari 2015 plaatsvinden.

(Foto’s Florijnwinterloop)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!