Inspiratie

Aftellen maar! #breaking2

Yes, de datum is bekend waarop dé poging wordt ondernomen op de recordtijd op de marathon te verbreken is bekend. Zet 6 mei in de agenda, want dan moet het gaan gebeuren!

[heading size=4 style=underline]Set the date![/heading]Begin maart wel al bekend gemaakt waar deze recordpoging plaats gaat vinden. Het F1-circuit van Monza in Italië schijnt de perfecte locatie te zijn. Met het oog op hoogte, temperatuur, klimaat, luchtdruk, luchtvochtigheid, etc. blijkt het circuit van 2,4 kilometer te voldoen aan alle eisen.

[heading size=4 style=underline]Abdi de haas[/heading]Tijdens de NN Marathon Rotterdam maakte Jos Hermens (atletenmanager) hét nieuws bekend, waarop heel veel sportliefhebbers momenteel zitten te wachten: dé datum waarop de marathon voor het eerst onder de twee uur gelopen moet gaan worden. Zet 6 mei dus maar vast in de agenda! De atleten Lelisa Desisa, Eliud Kipchoge en Zersenay Tadese zullen om 6 uur ’s ochtends van start gaan en door twintig hazen begeleid worden, die elkaar afwisselen. Eén van de hazen? ‘Onze’ Abdi Nageeye, die zondag de beste Nederlander werd op de marathon met de beste Nederlandse tijd in Rotterdam (en 3e tijd overall) ever.

 

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!