Inspiratie

April’s challenge #bucketstuff

En toen was het al weer april! De lente barst ondertussen volledig los, ik heb de kolder in de kop en stuiter als een malle. Tijd voor een nieuwe #bucketstuff challenge!

[heading size=4 style=underline]Monthly #bucketstuff challenge[/heading]Afgelopen maand gingen we #outofthecomfortzone. Dingen doen, waarbij je uit je vertrouwde omgeving moet, nieuwe dingen ervaren, diep gaan en je eigen grenzen verkennen. Vooral mentaal een dingetje, want je laat je lichaam iets doen wat het vaak niet gewend is en wat tegen de natuur in druist. Je lichaam wil van nature namelijk het lijf en leden beschermen voor gevaar en ongemak. Maar uit je comfortzone gaan laat je wel groeien. Je wordt beter, sneller, sterker, groeit mentaal en dit geeft niet alleen voldoening, maar ook zelfvertrouwen. Wie niet oppast raakt verslaafd aan die rush. Dus om deze maand weer even op aarde te landen en vooral te genieten van wat je doet, een nieuwe challenge!

Spring es in the air!

Want door te springen, moet je letterlijk weer op je voeten landen! Daarnaast is springen ook de ultieme uiting van blijheid. Niets is leuker dan plezier beleven aan wat je doet. Sterker nog: heel veel zaken zijn niet leuk als je er geen plezier aan beleeft. Door alleen maar gefocust te zijn op die doelen die je wilt halen, schiet het plezier er nogal eens bij in. Tijd om dus weer even te realiseren waaróm je dit ook al weer doet!
Zo ben ik zelf na het WK OCR mijn mojo volledig kwijt geraakt en vond ik obstacleruns even helemaal niet meer leuk. Gelukkig vond ik het plezier in het obstaclerunnen weer terug. En ook nu, bij alles wat ik doe vind ik plezier hebben heel belangrijk. Ik presteer gewoon (vooral mentaal) veel beter als ik er lol in heb. Die zelfopgelegde druk van ‘moeten presteren’ levert mij meer stress op dan plezier. Dus waarom zou ik het dan doen? Een mooie uitdaging dus voor deze maand.
Anita-Bounz-Your-Body-Instagram (8)
[heading size=4 style=underline]Hoe werkt het?[/heading]Deze challenge gaat een boel lol opleveren, dat kan ik je vast verzekeren. Let wel een beetje op dat je geen al te fanatieke sprongen uit gaat voeren vlak voor je grote moment (marathon Rotterdam bijvoorbeeld) of vlak er na! Zou zonde zijn als je geblesseerd raakt door een bokkesprong! En wil je niet springen, dan kun je vast wel een andere invulling aan dit thema geven! You’re free to do what you want! Al je gekke fratsen kun je uiteraard weer delen in het facebookevent (let op, de april challenge dus!).
1. Meldt je aan als deelnemer van het event.
2. Spring es in the air én leg dit vast (foto, video). Inspiratie nodig? Check het event!
3. Post jouw #bucketstuff challenge uiterlijk 30 april 2017 23.59 uur op Instagram met de hashtags #bucketstuff en #runandrearun of op facebook in het event.
4. Vergeet vooral niet je mede-challengers te stimuleren en aan te moedigen!

Onder de deelnemers wordt weer een toffe prijs verloot dus met meedoen levert je nog wat op ook naast ultieme euforie! Je kunt de hele maand instromen in het event, dus nodig zeker ook je vrienden uit. Ook deze maand kun je weer zoveel inzendingen doen als je wilt! En let niet op de startdatum van 17 april, de challenge is de gehele maand. Alleen facebook kan nog steeds geen events, die langer dan 2 weken duren, handelen…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!