Inspiratie

ASICS Frontrunners bekend!

Weet je nog dat ASICS op zoek was naar een team van 30 personen om samen het ASICS Frontrunners team te vormen? De namen zijn bekend! En het leuke: daar zitten heel veel bekenden tussen!

[heading size=4 style=underline]Mix[/heading]Robert heeft het er maar moeilijk mee gehad. Ruim 2500 aanmeldingen kwamen er binnen op de oproep! Je zal al die inzendingen maar moeten beoordelen… Het team bestaat niet alleen uit Nederlandse lopers, maar ook een aantal Belgen. Daarnaast is er een mix tusssen ‘oud’ en ‘jong’, wedstrijdlopers, recreanten, triatleten, trailrunners, ultralopers, sprinters en mindfull runners.

[heading size=4 style=underline]ASICS Frontrunners[/heading]De lucky bastards are…

Robert Lathouwers somt ze voor ons op:
Laten we beginnen met Joop Rüter, 83 jaar (!) en heeft vele wereldrecords op zijn naam staan; wat een held!

Op de korte afstanden hebben wij twee snelle heren: 100-metersprinter Valentino Saparuwe en 100/200-meterloper Daniël Gouw.

Core members Erlinde Scheps en Manon Schutter nemen de trails en langere afstanden voor hun rekening en krijgen daarbij gezelschap van Mirthe Overkamp en Mindful Run-oprichter Martijn Mensink.

Een andere man van de lange adem is pensionado Jo Schoonbroodt die in de categorie M60+ de grootste afstand ter wereld heeft afgelegd in 6 uur tijd, bijna 79 km!

Irene Korstjens, Grace Wabbijn en Debbie Meijer (Fitfunrun) zijn onze alleskunners. Zij lopen korte afstanden tot marathons en bloggen over zowel hardlopen en reizen als eten. Zeker een aanrader om te volgen!

Voormalig topatleet Dennis Licht mag niet ontbreken in het team. Hij heeft op EK’s en WK’s gestaan met persoonlijke records van 3.39 op de 1500 meter, 7.54 op de 3000, 13.23 op de 5000 en 29.24 op de 10.000 meter!

Petra Kerkhove zorgt voor de lach in het team en loopt daarnaast, al lachend, marathons en ultraruns.

Nils Pennekamp is meervoudig Nederlands kampioen op de baan, de cross en in de duatlon!

Blogger en IC-verpleegkundige Gaby Rietmeijer (Gabyrunstheworld.com) maakt ontzettend leuke verslagen van haar hardloopavonturen.

In het team mogen we ook twee fantastische hardloopfanaten uit België verwelkomen, namelijk Wes Valcke en Louise Delputte. Louise blogt veel over gezonde voeding naast haar blogs over running.

Elf marathons heeft Richard Booms op zijn naam staan en momenteel is hij in training voor zijn twaalfde in Parijs.

Gerrit Voortman is een oud-atleet die nu veel trainingen geeft en ook atleten begeleidt.

Hedwig van Bree is, zoals ze zelf zegt, ‘een overmoedige moeder die de marathon van New York wilde lopen, dat ook deed en nu niet meer kan stoppen’. Hardloopgek dus.

Chantal de Lange en Natalie Sinke zijn de snellere dames op de 5 en 10 kilometer, hoewel ze ook ‘gewoon’ marathons lopen, waarover ze mooie foto’s posten op social media.

Roderick Cremers heeft in 2016 de NYC Marathon gelopen en gaat in 2017 voor Rotterdam!

Jermaine Maaijen loopt van 1 km tot en met 42,195 km is sportmodel en zowel in training voor de Rotterdam als de Boston Marathon.

Patty ter Harmsel is een enthousiaste blogger en plaatst veel mooie foto’s van haar runs op social media.

Monique van de Velde (instagram.com/runningwithmo) mogen we ook aan ons team toevoegen. Zij is een blogger die prachtige foto’s maakt van haar runs en bijbehorende kleding.

Celeste Engwerda is basisarts; handig, mocht iemand zuurstof nodig hebben na een run. En daarbij is ze gewoon een echte running freak. Zo zien we ze graag!

Onze Instagram-goeroes Maartje Bregman en Chris Berendse bereiken en inspireren ontzettend veel mensen met hun posts. Maartje over running en gezonde recepten (gezonderecptjes.nl) en Chris (instagram.com/chrisberendse) over running en een ‘healthy lifestyle’.

En als laatste: ikzelf, Robert Lathouwers, tweevoudig olympisch atleet op de 800 meter en uitvoerder van de mooiste job die je maar kunt wensen, namelijk: Community Manager van het Nederlandse ASICS FrontRunner-team!’

De belevenissen en wedstrijden van het ASICS Frontrunner-team kun je het hele jaar door volgen op ASICS Frontrunner, op instagram.com/asicsfrontrunner en op Runnersweb.nl/frontrunners en wie weet inspireert dat jou om volgend jaar ook kans te maken op een plekje in het FrontRunner-team!

Bron: ASICS Frontrunners

En voor de mensen die zich afvragen waarom ik er niet bij zit? Ik heb me niet opgegeven! Bewust, want om in het team te kunnen moesten de deelnemers voldoen aan voorwaarden, waar ik met mijn blog en werkzaamheden niet aan kan voldoen. Helaas pindakaas.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!