Inspiratie

Avondje lui op je gat

Vanavond heb je alle reden om eens lui op je gat languit voor de tv te gaan hangen. Helemaal als je al getraind hebt vandaag, maar ook op je welverdiende rustdag, of misschien ben je wel gegrepen door de griep.

[heading size=4 style=underline]Rustavond[/heading]Rust is ook trainen.  Misschien wel de belangrijkste training. Daarom doe ik vandaag niet veel. Ik ben moe. Ik startte deze week met een nieuwe opdracht, die enorm leuk is, maar ook het nodige aan energie kost. Enerzijds baal ik daar van, omdat ik allerlei wilde plannen had voor vandaag waar nu niets van terecht komt. Accepteren. Dat hoort ook bij mijn herstel. Het is alleen zo verdomde moeilijk! Gelukkig is er afleiding, want als ik dan toch niets doe vandaag, wat is er dan op tv? Genoeg! Als je van sport houdt.

[heading size=4 style=underline]Bureau Sport – NPO3: 20.30-21.15 uur[/heading]In Bureau Sport staat vanavond lopen centraal. Van snelwandelen via de marathon naar de 100m sprint. Presentatoren Frank en Erik ondergaan een snelwandeltraining en Gregory Sedoc wordt aan een vragenvuur onderworpen. Het programma kennende gaat dit weer leuk, zo niet hilarisch, worden!

[heading size=4 style=underline]Holland Sport – NPO3: 21.15-21.50 uur[/heading]Iedere week volgt Wilfried de Jong een Nederlandse atleet. Met al de schaatspret van de afgelopen week past de atleet van vanavond mooi in dit winterse plaatje. Sjinkie Knegt geeft ons een blik in zijn leven op en naast het ijs.
Vorige week trouwens een hele mooie docu van Shifan  Hassan. Heb je die gemist? Kijk het dan hier terug!

[heading size=4 style=underline]Marathon – RTL4: 20.39-22.53 uur[/heading]Liever iets luchtigers? Of ben je in training voor de Rotterdam Marathon? Dan mag je deze film eigenlijk niet missen. Blijft leuk, ook al heb je hem al tig keer gezien. De Rotterdamse collega’s hebben er alles voor over om de toekomst van  hun garage veilig te stellen: ze gaan  de marathon van Rotterdam te lopen in hoop sponsorgeld binnen te krijgen. Zakdoeken, dekentje, pot thee en iets te snacken erbij.

[heading size=4 style=underline]The Island – RTL7 20.38-22.00 uur[/heading]Meer avontuurlijk aangelegd? Vanavond start The Island. Een programma waarbij een aantal mensen op een onbewoond eiland wordt gezet, met enkel een paar hoognodige dingen, zoals een camera om alles te filmen wat er misgaat, en zoek het lekker uit. Ik heb geen idee of dit leerzaam, hilarisch, megaspannend of eerder tenenkrommend gaat worden…

Wat doe jij vanavond?

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!