Inspiratie

Ben jij in topvorm?

Of ik in topvorm ben? Een vraag die ik me de laatste weken heel veel gesteld heb, want ben ik in topvorm voor het komende WK? Ben JIJ in topvorm voor je volgende doel? En welke invloed heb je daar zelf op?

[heading size=4 style=underline]Avondje college[/heading]Heb jij interesse in het verbeteren van jezelf, misschien wel topsportambities, of wil je gewoon veel meer weten over (top)sport? Reserveer dan 21 oktober in je agenda. Want professor dr. Peter Beek zal in college allerlei onderwerpen behandelen die (top)sporters aan gaan. Dit college is onderdeel van een collegereeks van de Universiteit van Nederland, geïnitieerd door Alexander Klopping en Marten Blankestijn, waarbij hoogleraren worden uitgenodigd te vertellen over hun vakgebied. Deze colleges zijn toegankelijk voor publiek en worden uitgezonden op onder andere de website van Universiteit van Nederland, vk.nl, nu.nl, Ziggo TV, NPO, RTLZ en AT5.

[heading size=4 style=underline]Jouw sportvraag[/heading]Wil jij antwoord op vragen als:
– Word je als topsporter geboren?
– Is het mogelijk om op latere leeftijd te pieken?
– Hoe kun je bewegingen sturen en verbeteren?
– Op welke manier kun je optimale feedback geven/krijgen om sportprestaties te verbeteren?
– Hoe kun je het beste omgaan met mentale druk?Of heb je misschien zelf wel een boeiende vraag? Dan heb jij op 21 oktober de kans om tijdens dit college, dat speciaal gericht is op sport, jouw vraag te stellen aan professor dr. Peter Beek. Deze hoogleraar Coördynatiedynamica (VU) verrijkt je vanavond met de belangrijkste inzichten uit jarenlang onderzoek naar sport en bewegen. Dus neem je hele team of je persoonlijke trainer mee naar dit college – en wie weet heb je bij de volgende wedstrijd wel een streepje voor op je tegenstander!

Datum: 21 oktober 2015
Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30)
Locatie: Air Amsterdam (nabij Rembrandtplein

[heading size=4 style=underline]Zie ik je daar?[/heading]Ik ben (met een enorme jetlag) aanwezig, maar zie ik jou daar ook? Met de kortingscode HARDLOOPFANAAT krijg je 25% korting op de toegangsprijs. Kaarten zijn te bestellen via de website van de Universiteit van Nederland.

Foto: Onno Feringa

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!