Inspiratie

#Bucketstuff update

Januari is al weer bijna voorbij! Tijd om even de stand op te maken van mijn #bucketstuff challenges deze maand! Je hebt nog tot en met morgen om jouw resultaten, avonturen en gekkigheden te uploaden in het event en kans te maken op een waanzinnig leuke prijs!

[heading size=4 style=underline]Update #bucketstuff[/heading]Doe iets wat je nog nooit hebt gedaan. Dat was de #bucketstuff challenge van januari. En onverwachts deed ik veel meer dingen die ik nog nooit had gedaan dan vooraf gedacht! Vandaag dus even een overzicht van een best wel bijzondere maand.

[heading size=4 style=underline]Slacklinen[/heading]Ok, dit deed ik niet voor het eerst (al leek het er wel op), maar slacklinen is mijn nieuwe hobby en onwijs goed om je balans en enkelstabiliteit te trainen! Veel leuker dan wiebelen op een luchtkussentje of de rand van de trap. Na Crossfit hang ik hem op in de rig en probeer ik de overkant te halen… Tot nu toe nog niet gehaald. Mocht dat deze maand nog lukken, dan is het een serieus #bucketstuff resultaat!
16114624_1292102857517744_7713889206110565232_n

[heading size=4 style=underline]Jaartje ouder[/heading]Sommige dingen die je nooit eerder gedaan hebt, komen gewoon op je pad. Die kun je ook niet uit de weg. Die overkomen je gewoon. Weer een jaar ouder worden bijvoorbeeld… zucht…
15966000_1290537211007642_1051563805317386467_n
[heading size=4 style=underline]IJsduik deel 1[/heading]Superleuk idee, maar onhaalbaar. Bleek toen ik samen met Marjolein en Helene beteuterd aan de rand van het Henschotermeer stonden, waar schaatsers fanatiek heen en weer zoefden. Het hele Hens was strak dicht bevoreren. Een wak hakken leek ons nogal gevaarlijk, dus onze ijsduik bleef bij een zonnebadje op krakend ijs. Toch #bucketstuff, want dit hadden we dus nog nooit eerder gedaan!
Baywatch-in-winter
[heading size=4 style=underline]Nieuwe werkgever[/heading]Tja, noem het UWV je nieuwe werkgever… Maar als je herstel van burn out langer duurt dan twee jaar, heeft je werkgever het recht te stoppen met je loon te betalen. Dan is er gelukkig een vangnet in de vorm van WW, maar vrolijk word je er niet van. Gelukkig biedt het ook veel perspectief en zie ik volop kansen. Een maand dus waarbij ik veel om me heen zat te kijken en voor het eerst een inkomstenbriefje in  moest vullen. Raar…

[heading size=4 style=underline]IJsduik deel 2[/heading]De dooi is ingezet, dus ondernamen Marjolein, Helene en ik afgelopen zondag opnieuw een poging voor een ijsduik. Het was nog even zoeken naar een plek waar het ijs aan de rand al genoeg was gesmolten. Met het nodige hakwerk hadden we uiteindelijk een poel gemaakt, waar we in konden liggen. De eerste stappen in het water…. WOOOOOWWW mijn voeten! Zeer dat dat deed! Alle adertjes knepen zich samen. Snel zitten en nog sneller eruit. Maar kak… geen goede foto… Na even op de kant gestaan te hebben begonnen mijn benen te gloeien, voelde best lekker! Ik wilde toch nog een poging wagen door te gaan liggen in het water. En deze keer ging het een stuk beter! Ik zal niet zeggen dat het lekker is, maar eenmaal weer op de kant had ik niet het idee dat ik het ijskoud had. Snel de kleren weer aan en met een vinkje op de #bucketstuff list kan ik deze ook weer afstrepen.
IMG_20170129_111530
[heading size=4 style=underline]Jumpen![/heading]Als een kind zo blij! Nooit eerder ben ik in een trampolinepark geweest, dus als er íets is wat binnen de #bucketstuff challenge paste, was het dit wel! Samen met Linda en partner, Nicole met een goede vriend en Marjon stond ik zondagavond bij Jumpsquare in Nieuwegein. Eerst wat onwennig op onze speciale jumpsokjes, maar na een uur stond het zweet op ons hoofd en waren we niet meer uit de foambak en van de trampolines af te slaan! Wanneer weer!!??

[heading size=4 style=underline]Powervrouwen[/heading]Hoe is het met jouw #bucketstuff challenge gegaan? Vergeet niet je verhalen te uploaden in het event, want ik heb een heel gave prijs die ik onder de deelnemers mag verloten!

1. Meldt je aan als deelnemer van het event.
2. Doe in januari iets wat je nog nooit hebt gedaan én leg dit vast (foto, video). Inspiratie nodig? Check het event!
3. Post jouw #bucketstuff challenge uiterlijk 31 januari 2017 23.59 uur op Instagram met de hashtags #bucketstuff en #runandrearun of op facebook in het event.
4. Vergeet vooral niet je mede-challengers te stimuleren!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!