Inspiratie

Happy of HELP Valentijn?

Valentijnsdag. Dit woord kan òf je dag maken, of breken. Feit is: je kunt er niet om heen. Je wordt in de winkels doodgegooid met Valentijnskaarten, chocolaatjes en reclames voor de mooiste bossen bloemen. Of het liefst een combinatie van dit alles… Alles verpakt in heel veel roze en rood. Tips nodig om deze rampendag te ontvluchten? Of hoop jij dat jouw prins op het witte paard voor de deur staat?

[heading size=4 style=underline]Haters[/heading]Valentijnsdag is commercie. Is deze uitspraak op jouw lijf geschreven? Blijf dan vandaag nog even uit de buurt van winkels. Teer op de laatste restjes uit je kelderkast, of vast een dagje. Toch echt boodschappen nodig? Bestel die dan via internet en laat ze bezorgen. Zo ontloop je die tsunami van commerciële prullaria, die door de winkeldeuren naar buiten puilt.

Broertje dood aan Valentijn? Ontvlucht dan de bewoonde wereld en ga voor een lange duurloop of verdwaal expres in the middle of nowhere. Zo ontkom je aan de postbode met een berg kaarten (al vind je die bij terugkomst op de deurmat, of plak de brievenbus dicht), loop je toevallig nèt de koerier met de gezongen liefdesboodschap mis, of heb je geen gezeur aan je hoofd over waarom je geen bloemen of cadeautje voor je partner hebt meegenomen…

Een partner die gek is van Valentijnsdag en je aandacht (lees: cadeautjes) eist? Ik ben bang dat je er niet aan ontkomt, wil je je relatie niet op het spel zetten. Maar als je echt van je partner houdt, heb je dat vast voor hem/haar over. Want zeg nou zelf: je partner blij zien doet je hart toch sneller kloppen?

[heading size=4 style=underline]Lovers[/heading]Ben jij juist gek op de liefde en dompel je je het liefste onder in roze, liefde, vlindertjes en eensgestemden?

Breng quality time door met je partner. Het is ‘us’ time! Allebei loopgek? Trek er dan samen op uit om te trainen. Een lange duurloop geeft je de tijd om samen te praten, of wat dacht je van een pittige interval om elkaar uit te dagen. En na afloop schrob je elkaars rug onder de douche, of geef je elkaar een voetmassage in bad. Al die verbrande calorieën moeten natuurlijk weer aangevuld worden met een romantisch diner.

Geen partner, geen stille aanbidders en het gevoel dat je Remy op de wereld bent? Gooi dan vandaag de leukste en liefste kaarten door de brievenbus geadresseerd aan…. jezelf! Roem jezelf om je kwaliteiten, verklaar jezelf de liefde. Want de hele wereld mag het weten: jij bent geweldig!

Speciaal voor de romanticus: Hardlopen is… net als een huwelijk

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!