Inspiratie

Help Erlinde naar #BeatTheSun!

Weet je nog dat ik een artikel postte over Asics #BeatTheSun? Want Asics zoekt amateur trailrunners voor dit waanzinnige event. Op de langste dag van zonsopgang tot zonsondergang de strijd aan gaan met de zon en de 150 kilometer om de Mont Blanc in estafettevorm.

[heading size=4 style=underline]Finalisten![/heading]Tot vorige week kon je je hier voor inschrijven. Wereldwijd kwamen er zo’n 40.000 inschrijvingen binnen. De kans dat er een Nederlander geselecteerd zou worden was klein, maar…. er zijn er zelfs twee geselecteerd! Mathijs Kleverlaan en… Erlinde Scheps van run-waygirls.nl! En Erlinde ken ik! Erlinde is tof!
IMG_6389Dus vind ik dat zij echt bij het team hoort. Niet overtuigt? Mijn argumenten voor Erlinde even op een rijtje:
– ze is één van de weinige geselecteerde vrouwen in Europa en gaat bij deze vrouwen aan kop qua aantal stemmen!
– als er iemand is die geniet van trailrunning, dan is het Erlinde wel.
– #BeatTheSun vindt plaats op de langste dag van het jaar, 21 juni. Dan is Erlinde jarig! Mooier verjaardagscadeautje kun je haar niet geven.
– ze is enorm gemotiveerd. Aangezien Erlinde de week na #BeatTheSun de Marathon du Mont Blanc in de planning heeft, is ze in topvorm.
– Maar bovenal: ik gun het haar zo enorm!

[heading size=4 style=underline]Stemmen![/heading]Ik hoop echt zo dat Erlinde dit event mee mag maken (sorry Mathijs, al gun ik jou natuurlijk ook een plek maar ik heb toch een lichte voorkeur), dus een verzoekje: STEM OP HAAR! Dat kan IEDERE dag, gratis, voor niets. Ja voor een hele grote grijns op het gezicht van Erlinde als ze straks over de trails stuift. Stemmen kan via deze site.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!