Inspiratie

I AM BOLT

Hij spreekt tot de verbeelding, heeft een berg aan Olympische gouden medailles en meerdere wereldrecords op zijn naam staan. Usain Bolt lijkt haast van een andere wereld, maar is bovenal ook mens.

[heading size=4 style=underline]Just a  human being[/heading]Dat kun je vanaf 28 november zelf gaan zien, want dan gaat de documentaire I AM BOLT wereldwijd in premiere. Nooit eerder genoten filmmakers zo’n vrijheid bij het volgen van ‘s werelds snelste mens tijdens het trainen, reizen en relaxen. Voor het eerst krijgt het publiek echt te zien wat het betekent om Usain Bolt te zijn. De filmploeg kreeg toegang tot alle facetten van zijn leven op en naast de atletiekbaan en filmde zijn slopende trainingsprogramma en de grote tegenslagen en uitdagingen die hij moest overwinnen om zijn dromen waar te maken. Ook de rustige momenten tussendoor, met vrienden en familie, komen uitgebreid aan bod. Aan de hand van archiefmateriaal uit Usains jeugd, interviews met mensen uit zijn directe omgeving, waaronder zijn ouders en fascinerende beelden die Usain zelf heeft gemaakt, biedt I AM BOLT een intiem portret van een icoon.

“Mijn doelstelling met het draaien van deze film is de mensen te laten zien hoe mijn leven er echt uitziet… Wat ik heb doorgemaakt om op dit punt te belanden, de ups en de downs, en om te tonen wat ik denk en voel. Ik weet dat veel mensen, overal ter wereld, het gevoel hebben dat ze me al kennen, maar ik kijk ernaar uit om iedereen, met I AM BOLT, te laten zie hoe ik echt ben.” – Usain Bolt

[heading size=4 style=underline]I AM BOLT[/heading]Usain Bolt zal zelf op de rode loper in Leicester Square in Londen te vinden zijn op 28 november. Kun je hier niet live bij aanwezig zijn (ik denk dat een betere vraag is: wie wel?), dan hoef je nog niets te missen. De entree van Usain en gasten en de film worden doorgezonden naar alle bioscopen wereldwijd, waar de film in premiere zal gaan. De trailer is in ieder geval veelbelovend!

www.iamboltfilm.com
Volg @iamboltfilm across Facebook, Instagram, Snapchat and Twitter

– persbericht –

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!