Inspiratie

I am Spartan! #Spartan300

Ik heb geen idee meer wanneer het was, maar via Spartan Race vulde ik een formulier in, waarvan ik toen het idee had dat ik er nooit voor in aanmerking zou komen en dat het eigenlijk alleen voor de Verenigde Staten bedoeld was. Maar he, ik vul het gewoon lekker in en vergeet vervolgens dat ik dat gedaan heb.

[heading size=4 style=underline]Handpicked![/heading]Totdat ik vandeweek een mailtje in de mailbox aantrof.

My name is … and I am in charge of Communications at Spartan Race. I’m excited to inform you that you’ve been handpicked by Spartan Race Inc. for the opportunity to be a Spartan Race Brand Ambassador.Spartan Race Brand Ambassador

Handpicked, geselecteerd, onderdeel van een exclusieve groep Spartan Race fanatiekelingen. 1 van de Spartan300. Eeeh… lees ik dit goed? Ja dus! Vanaf nu ben ik dus officieel Spartan Race Brand Ambassador! Het is me nog niet helemaal duidelijk wat onze rol precies gaat zijn, maar een tipje van de sluier werd alvast opgelicht. Als ambassadeur krijg ik alle nieuwtjes vers van de pers, die ik vervolgens met iedereen kan delen (hoi social media), krijg ik korting (jeeeeej, tis al duur genoeg!), kan ik deelnemen aan prijsvragen en competities speciaal voor de Spartan300 en leer ik bovendien nu 299 mede Spartan fanaten kennen! OCR united to the max! Ik vind het nu al leuk!

[heading size=4 style=underline]I am Spartan![/heading]Dus nee, ik heb geen nieuwe fulltime job, al zou dit wel een droombaan zijn! Ik heb ook geen idee wat het me gaat brengen, maar dat ik nu al zoveel nieuwe likeminded mensen leer kennen is me al veel waard. Dit jaar heb ik behoorlijk wat obstakels overwonnen en al met al was 2016 een retegoed jaar, maar ik denk dat 2017 nog een level higher gaat.

Foto header: Cintio Bravo

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!