Inspiratie

Januari’s challenge #Bucketstuff

Iedere maand iets doen van mijn bucketlist, of iets dat ik gewoon ooit in mijn leven gedaan moet hebben. En jij ook! Ga jij samen met mij maandelijks de #bucketstuff challenge aan?

[heading size=4 style=underline]Monthly #bucketstuff challenge[/heading]Januari is al vol op aan de gang, maar ik daag jullie uit! Doe je met me mee? Jij bepaalt zelf hoe je de #bucketstuff challenge in gaat vullen… De challenge van januari:

Doe iets wat je nog nooit hebt gedaan!!

Wat dan? Jouw sprong in het diepe kan van alles zijn. Je eerste trailrun lopen, of je eerste 5 kilometer, een ijsduik? Een puzzel van 239850925 stukjes leggen, koken voor een groep van 20 man, trouwen, bevallen, je vaste dienstverband opzeggen en voor jezelf beginnen, beginnen met een nieuwe sport, een gewicht de lucht in tillen waarvan je dacht dat het onmogelijk was, iemand eens goed de waarheid zeggen, voor real heel trots zijn op iets wat je hebt bereikt… You name it! En het hoeft uiteraard niet bij één challenge te blijven, misschien ben je je hele leven (net als ik) op dit moment aan het omgooien en doe je in eens heel veel voor het eerst… Of vind je het gewoon leuk om jezelf uit te dagen of komt er ineens heel veel nieuws op je pad! Het leukste: wij kunnen elkaar hier in helpen. Want ik denk dat velen van ons best wel iets in gedachte hebben dat we héél graag zouden willen, maar eigenlijk niet zo goed durven. Deel jouw first moments, je twijfels, angsten, euforiën en overwinningen en samen maken we onszelf sterker. Want het gevolg van iets doen wat je nooit eerder gedaan hebt en waar je best tegen op zag: je wordt er sterker van! En als wij elkaar daar een beetje bij helpen, wordt het misschien nét een stukje makkelijker. Goed begin van het nieuwe jaar toch?

[heading size=4 style=underline]Hoe werkt het?[/heading]Meedoen is best wel simpel. Het centrale punt voor alle vragen, updates, lol, aanmoedigingen en delen van ervaringen wordt dit facebook event.
1. Meldt je aan als deelnemer van het event.
2. Doe in januari iets wat je nog nooit hebt gedaan én leg dit vast (foto, video). Inspiratie nodig? Check het event!
3. Post jouw #bucketstuff challenge uiterlijk 31 januari 2017 23.59 uur op Instagram met de hashtags #bucketstuff en #runandrearun of op facebook in het event.
4. Vergeet vooral niet je mede-challengers te stimuleren!

Als leuke afsluiter van de maand verloot ik een gave prijs onder de deelnemers. Wat dat is? Dat blijft nog even geheim! Als je in aanmerking wilt komen, zorg dan dat jouw #bucketstuff challenge op 31 januari vóór 12.00 uur op Instagram of in het facebook event staat!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!