Inspiratie

Nog 1 nachtje… #BeatTheSun

Morgen is het de langste dag van het jaar, 21 juni. Terwijl ik lekker aan het genieten ben van mijn trailvakantie, vindt niet ver bij mij vandaan ASICS Beat The Sun plaats, waar Erlinde ook aanwezig is. Zij zit nét niet in het team, maar heeft nog wel de kans dat ze mag lopen als er iemand geblesseerd raakt. Hoe dan ook, zij zit er met de neus boven op en heeft keihard getraind om topfit te zijn op 21 juni.

[heading size=4 style=underline]#BeatTheSun[/heading]Misschien volg je Erlinde, of niet, maar check even wat zij nu meemaakt!

En alles draait om morgen, 21 juni, de langste dag van het jaar. Op deze dag proberen 49 hardlopers, van maar liefst 23 verschillende nationaliteiten, de zon te verslaan tijdens Beat the Sun. Acht intercontinentale teams proberen tussen zonsopgang en – ondergang, oftewel in 15 uur, 41 minuten en 35 seconden, rondom de Mont Blanc – de hoogste piek van Europa – te lopen. Geselecteerde amateur hardlopers zoals Chris Berendse lopen samen met pro’s zoals Erben Wennemars een bikkelharde estafettewedstrijd. Met technische trails, lange wegtrajecten en zwaar klim- en afdaalwerk in de bergen.

[heading size=4 style=underline]Online trainingsprogramma[/heading]#BeatTheSun community is als sinds de start het online platform voor dit event. Hier stelden vele lopers hun persoonlijke hardloopdoel voor 21 juni 2016 vast. Alle leden van deze community hebben direct toegang tot het exclusieve online trainingsprogramma. Heb jij het gemist? Alle trainingen van toptrainers inclusief video’s kun je nog steeds bekijken en gebruiken.

[heading size=4 style=underline]ASICS Beat the Sun Clinic Vondelpark[/heading]Wat je in ieder geval niet wilt missen is het ASICS event op dinsdag 21 juni in Amsterdam!Wil jij ook meelopen in een estafette team? Een clinic over looptraining en wetenschappelijk onderbouwd trainen volgen? Of leren hoe je interval in jouw training verwerkt? Dat kan allemaal op 21 juni. Gratis. De ASICS Flagship Store organiseert een event van 18:00 tot ca 19:00 uur. Meedoen? Zorg dan dat je die dinsdag even voor 17:50 paraat staat bij de Asics Flagship Store aan de Stadhouderskade 23 (rechts naast de ingang van het Vondelpark).

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!